Oplev Vinlandet med MarcoPolo

Nordøst for Cape Town i de sydafrikanske vinlande bliver du ikke blot forkælet med nogle af verdens bedste vine – men også med et betagende smukt landskab bestående af bjerge, bløde bakker, grønne dale, vidtstrakte vinmarker og frugtplantager.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Vinlandet

Nordøst for Cape Town breder sig et landskab bestående af bjerge, bløde bakker, grønne dale, vidtstrakte vinmarker og frugtplantager. Dette er Sydafrikas berømte vinland. Det var her, at de hvide nybyggere først bosatte sig, hvilket arkitekturen i dag bærer præg af. Især den hollandske cape dutch stil er dominerende.

I dag ligger i dette område de smukkeste vingårde, der producerer nogle af verdens bedste vine. Her finder I blandt andet byerne Stellenbosh, Paarl og Franschoek. Alle tre byer er leverandører til nogle af verdens bedste vine. Vinlandet er en af Sydafrikas største turistattraktioner, og en tur ad de såkaldte vinruter med besøg eller ophold på vingårde og vinsmagning bør indgå i en rejse til Sydafrika.

Stellenbosch

Selve byen Stellenbosh, der er Sydafrikas ældste by, er en rigtig hyggelig by med historisk charme. De fleste og bedst bevarede bygninger ligger på Dorph Street, der er en hyggelig gade med flere restauranter, caféer og kunstgallerier. Byen er også kendt som City of Oakes på grund af de mange egetræer, som byens grundlægger lod plante langs gaderne. Desuden er Området kendt for sine vine og uden for byen ligger naturligvis flere dejlige vingårde, der tilbyder vinsmagning og rundvisninger.

Franschhoek

Den lille by Franschhoek ligger kun en times kørsel fra Cape Town. Franschhoek, der betyder “det fransk hjørne”, ligger i dalen af samme navn og blev grundlagt af huguenotter tilbage i 1688.

I dag er byen kendt for sine berømte og prisbelønnede restauranter heriblandt La petit Ferme og Le Quartier Francais. Området er også fyldt med spændende vingårde så som Boschendale og Plaisir de Merle. Alt i alt er det et vidunderligt område, hvor noget af Sydafrikas bedste vin og mad kan nydes.

Swellendam

Swellendam og området omkring byen er en af de bedst bevarede hemmeligheder i Sydafrika, og her er virkelig noget for alle og enhver. Uanset om man er historieinteresseret, adrenalin-junkie, vildtlivsinteresseret eller til gourmetmad og verdensklasse vine.

Swellendam ligger for foden af Langeberg-bjergene og den lille maleriske by er den perfekte base, hvorfra I kan udforske området og de omkringliggende vinlande.

Byen emmer af historisk charme samt kultur og man finder derudover helt fantastiske restauranter, der serverer alt det gode, som området har at byde på – naturligvis i en skøn kombination med de dejlige sydafrikanske vine.

Snak Vinlandet med os - tættere på dit eventyr

Sandra Brooker deler hellere end gerne ud af sin store viden om Vinlandet. Så tag en snak med Sandra Brooker om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Vinlandet.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel