Zuluernes Rige

I hjertet af zuluernes rige, KwaZulu-Natal-provinsen, finder I Isibindi Zulu Lodge. De storslåede landskaber med bølgende grønne bjerge fører jeres tilbage til tiden, hvor de mægtige Zuluer regerede området. På lodgen bor I i traditionelle runde zulu-hytter og vil få rig mulighed for både at nyde naturen og samtidig få et indblik i den traditionsrige zulu-kultur.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I får udleveret jeres lejebil i Durban, og kursen sættes nu gennem de smukke landskaber til Isibindi Zulu Lodge, en tur på ca. 4-5 timer. Lodgen ligger i et privat vildtreservat i hjertet af Zululand – et område fyldt med historie og kultur. Hvis tiden tillader det, tages der på game drive første eftermiddag, hvorefter middagen nydes på lodgen.
Lodgen er en hyldest til zulu nationen, hvor hytterne er bygget op den traditionelle runde zulu-stil. Stedet er et fredfyldt refugium, der samtidig byder på et væld af aktiviteter til dem, der gerne vil kombinere luksuriøs indkvartering med det vilde dyreliv, de historiske ”Battlefields” samt den rige zulu-kultur.

Der er game drives og walks inkluderet i opholdet. Men det er også muligt at tilbringe dagen med en heldagstur til de historiske Battlefields, hvor Ango-Zulu-krigene blev udkæmpet. Her fortæller den lokale historiker i livlige vendinger om de dramatiske slag – en dag, hvor man nærmest kan lugte krudtstøvet og hører de store Zulu-krigere komme væltende ned fra bakkerne.
Ønsker I at lære mere om Zulu-kulturen, er det også muligt at besøge en lokal zulufamilie og også ”sangomaen” – den traditionelle healer.
Der er ingen farlige dyr i reservatet, og I kan også blot tage på vandretur og nyde den skønne natur, hvor giraffer, zebra og adskillige antilopearter bevæger sig frit omkring. Reservatet er bl.a. hjemsted for den sorte gnu – der i udseende er næsten majestætisk i forhold til den almindeligt kendte blå gnu.
Aftenen byder på en traditionel Zulu Boma-middag under den åbne himmel, hvor I vil blive underholdt med zuludans og sang.

Rejser til Sydafrika - Zululand - Isibindi Zulu Lodge

Efter morgenmaden startes bilen, og I kører tilbage til Durban, hvor bilen afleveres. Det er naturligvis også muligt at forlænge billejen og fortsætte jeres rejse rundt i KwaZulu-Natal.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Durban og KwaZulu-Natal

Vi kender de skønneste steder i Durban og KwaZulu-Natal og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 3 dages billeje, Toyota Corolla el. lign. inkl. fri kilometer og alle forsikringer
  • 2 nætter i traditionel Zulu hytte på Isibindi Zulu Lodge
  • Alle måltider på Isibindi Zulu Lodge
  • 2 aktiviteter (game drive eller game walk) på Isbindi Zulu Lodge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel