Vinlande og Garden Route

Sydafrikas smukke vinlande og Garden Route – så bliver det næsten ikke bedre. 7 dejlige dage venter forude, alt imens I bevæger jer gennem de naturskønne landskaber fra Cape Town langs den smukke vinrute, Route 62, til hjertet af Garden Route inden turen går langs den fantastiske kystlinie tilbage til Cape Town.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Cape Town går turen i egen lejebil til den lille by Montagu i hjertet af Sydafrikas gamle vinlande. Montagu er en idyllisk lille landsby omgivet af bjerge. Vandreture, mountainbiking, klippe-klatring, hesteridning og golf er alle aktiviteter, man kan tage del i i området, og derudover er byen det perfekte udgangspunkt for at udforske de mange vinruter i området.
De næste 2 nætter bor I på den hyggelige Mimosa Lodge, hvor I ikke må snyde jeres selv for en middag på stedets prisvindende restaurant.

Rejser til Sydafrika - Vinlandet

Robertson vinruten byder på nogle af de bedste vine i Sydafrika. Tilbring dagen med at besøge nogle af de mange vingårde og hvorfor ikke også gøre stop ved områdets olivenfarme og osteforretninger, hvor der er mulighed for at smage de lokale delikatesser. Dagen kan også tilbringes ved de varme kilder, som Montagu er kendt for, og er I i byen på en onsdag eller lørdag, kan det anbefales at tage på traktortur til toppen af Langeberg, hvorefter I nyder en traditionel sydafrikansk Potjiekos frokost,  en speciel gryderet tilberedt over åben ild.

I dag går turen langs en af de smukkeste ruter i Sydafrika til byen Oudtshoorn. I kører gennem maleriske bjerglandskaber og små hyggelige byer, hvor der vil være rig mulighed for at gøre stop undervejs. Besøg eventuelt de 3 vinkældre Boplaas, Die Krans og Co-op-kælderen, der alle producerer et dejligt mix af rød-, hvid- og dessertvine. De smukke drypstenshuler, Cango Caves, er også et besøg værd. Oudtshoorn er kendt som Sydafrikas ”strudsehovedstad” – og hvorfor ikke besøge en af de mange strudsefarme i området, der også er kendt som ”Klein Karoo”.

Den korte køretur i dag giver jer mulighed for at gøre stop i den naturskønne Wilderness National Park, der byder på et charmerende og skønt naturmix af søer, floder og frodige skove med de majestætiske bjerge i baggrunden. Området er kendt for sit rige fugleliv, og om foråret i oktober og november forvandles området til en farvepalet af vilde blomster. Dagens mål er byen Knysna, der ligger i hjertet af Garden Route – det perfekte udgangspunkt for at udforske denne del af Sydafrika. I Knysna bor I på det smukt indrettede herregårdshotel The St. James of Knysna.

Sydafrika - Knysna

I området omkring den pragtfulde Knysna-lagune finder I et naturligt paradis af frodige oprindelige skove, fredfyldte søer og gyldne strande. Området omkring byen byder på et væld af udflugtsmuligheder. Besøg Knysna Elephant Park, og kom helt tæt på de blide kæmper. Tag turen til den naturskønne Tsitsikamma National Park eller slap af, og nyd stemningen omkring havnen i Knysna, og afslut dagen med en sejltur på den smukke lagune, alt imens solen går ned over endnu en spændende dag.

Sidste stop inden I atter rammer Cape Town er byen Hermanus. Engang blev havets kæmper jagtet næsten til udryddelse, men i dag er hvalerne vendt tilbage. Fra juli til november kommer de endda ofte så tæt på land ved Hermanus, at man kan se dem boltre sig i bølgerne mindre end 20 meter fra kysten.
Det er hvalerne, der har gjort Hermanus berømt. Men selv uden hvaler ville Hermanus være en hyggelig kystby og absolut et stop værd selv uden for hvalsæsonen.

Sydafrika - Hermanus

I dag kører I det sidste korte stræk tilbage til Cape Town, hvor lejebilen afleveres. Det er naturligvis muligt at forlænge billejen eller tage nogle nætter i Cape Town.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 7 dages billeje, Toyota Corolla el. lign. inkl. fri kilometer og alle forsikringer
  • 2 nætter på Mimosa Lodge i Montagu inkl. morgenmad
  • 1 nat på De Denne Country House i Oudsthoorn inkl. morgenmad
  • 2 nætter på St. James of Knysna inkl. morgenmad
  • 1 nat på Auberge Burgundy i Hermanus inkl. morgenmad

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel