Uspoleret vildnæs ved Kosi Bay Nature Reserve

Kosi Bay Nature Reserve består af fire søer forbundet af et netværk af kanaler. Kosi-flodmundingen byder på ekstraordinære muligheder for at snorkle og er en af verdens bedste destinationer for fluefiskeri. Dette er det eneste sted, hvor alle Sydafrikas mangrove-arter findes og er et sandt paradis for naturelskere.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I kører nordpå fra Durban til Manguzi, hvor I parkerer bilen og bliver kørt i jeep til Kosi Forest Lodge. Der er afgang kl. 12 og 16. Ved ankomsten til Kosi Forest Lodge tjekkes der ind, og der er derefter tid til at slappe af og nyde den fantastiske natur, inden middagen serveres.
Den hyggelige Kosi Forest Lodge ligger i et uspoleret vildnis, der er en del af Isimangaliso Wetland Park, som er på verdensarvlisten over steder, der har en universel og enestående værdi for menneskeheden. Lodgen har blot plads til 16 personer, hvilket er med til at sikre en intim oplevelse tæt på naturen. Lodgen, der ligger midt i den smukke sandskov på bredderne af Kosi Lake er det perfekte udgangspunkt for at udforske det unikke økosystem i kano, på vandreture eller sejlture på søerne.
De stråtækte hytter er alle lækkert indrettet, og det romantiske udendørs badeværelse er blot med til at skabe en helt speciel stemning.

Den smukke skov, der omgiver værelserne på Kosi, er et paradis for fugle – og hver morgen vækkes I af fuglesang, der varsler en ny dag fyldt med enestående naturoplevelser. I bestemmer selv, hvad dagen skal byde på. De 4 søer ved Kosi strækker sig over 18 km, og heldagsturen gennem dette komplekse system af vandveje, hvor jeres guide fortæller om øko-systemet, og måden hvorpå den lokale Tsonga-stamme lever i harmoni med naturen her, kan absolut anbefales. Andre aktiviteter omfatter vandreture i kystskoven, besøg i den lokale Mabibi-landsby og solnedgangsture til Lake Shengeza.
Hver dag afsluttes med en lækker middag på lodgen.

Sydafrika - Kosi Forest Lodge

Efter morgenmaden og en sidste morgenaktivitet tjekkes der ud fra lodgen. I køres til Coastal Cashews, hvor jeres lejebil venter, og herefter går turen tilbage til Durban, hvor bilen afleveres.
Det er også muligt at kombinere jeres ophold på Kosi med nogle dage på den uspolerede sandstrand ved Thonga Beach Lodge.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 4 dages billeje, Toyota Corolla el. lign. inkl. fri kilometer og alle forsikringer
  • Transport fra Manguzi til Kosi Forest Lodge t/r
  • 3 nætter på Kosi Forest Lodge
  • Alle måltider på Kosi Forest Lodge
  • Te og kaffe på Kosi Forest Lodge
  • Guidede kajak – og vandreture fra Kosi Forest Lodge
  • Solnedgangstur på Lake Shengeza

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel