Uberørt sandstrand ved Thonga Beach Lodge

Thonga Beach Lodge ligger på den uberørte kyst i Maputuland i det nordlige KwaZulu-Natal. Denne lækre luksus-lodge er det ideelle sted, hvorfra I kan udforske en af de mest uspolerede strande, der er tilbage på det afrikanske kontinent. Mabibi Bay er et magisk sted med kystnære skove, åbne græslande, tæt bush, glitrende søer og uberørte sandstrande.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Durban kører I nordpå til Coastal Cashews, hvor I parkerer bilen og fortsætter i jeep til Thonga Beach Lodge. Der er afgang kl. 12 og 15. Ved ankomsten til Thonga tjekkes der ind, og der vil derefter være tid til at tage del i en aktivitet på den smukke og uspolerede Mabibi Bay i Isimangaliso Wetland Park.
Det er det perfekte sted, hvorfra man kan udforske en af de mest uspolerede strande i landet.
Thonga Beach ligger gemt væk i en stor sandklit oppe over en afsidesliggende bugt med en fantastisk udsigt til stranden. De stråtækte hytter er designet og bygget således, at der har været mindst mulig indvirkning på miljøet omkring dem. De luksuriøse hytter er bygget ind i sandklitten og hævet på pæle alle privat terrasse/balkon, og indretningen emmer af romantik med lyse farver og naturlige materialer.
Thonga Beach Lodge er alt i alt indbegrebet af et luksuriøst Robinson Crusoe Getaway.
Om aftenen nydes middagen på lodgen.

Med 60 kilometers hvid sandstrand at udforske er I så langt væk fra verden, som I næsten kan komme. Dyk ned i den farverige verden under vandet, eller tag på sejltur ud i Marineparken. Gå lange romantiske ture langs stranden, eller besøg en traditionel Tsonga-landsby. I perioden fra november til februar er det sæson for havskildpadder, og i selskab med en erfaren guide kan I begive jeres ud i søgen efter både mødre og unger, der netop er udklækket på stranden.
Mabibi er et magisk sted, der byder på en fantastisk kombination af kystskov, græsland, bush, glitrende søer og lækre sandstrande. Det krystalklare varme vand byder desuden på noget af den bedste snorkling og scuba diving i Sydafrika.

Sydafrika - Thonga Beach Lodge

Efter morgenmaden og en sidste morgenaktivitet tjekkes der ud fra lodgen. I køres til Coastal Cashews, hvor jeres lejebil venter, og herefter går turen tilbage til Durban, hvor bilen afleveres.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Durban og KwaZulu-Natal

Vi kender de skønneste steder i Durban og KwaZulu-Natal og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 4 dages billeje, Toyota Corolla el. lign. inkl. fri kilometer og alle forsikringer
  • Transport fra Cashew Coastal til Thonga Beach Lodge t/r
  • 3 nætter på Thonga Beach Lodge
  • Alle måltider på Thonga Beach Lodge
  • Te og kaffe på Thonga Beach Lodge
  • Snorkel-udstyr på Thonga Beach Lodge
  • Guidede vandreture fra Thonga Beach Lodge
  • Kajaksejlads på Lake Sibaya
  • Udflugt til det lokale Mabibi-samfund

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel