Sydafrikas maleriske vinlande

I Sydafrikas maleriske vinlande bliver I ikke blot forkælet med nogle af verdens bedste vine – men også med et smukt landskab bestående af bjerge, bløde bakker, grønne dale, vidtstrakte vinmarker og frugtplantager. Og med 3 dage i den charmerende og historiske by Stellenbosch, vil I i uden tvivl komme til at nyde godt af begge dele.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver hentet i Cape Town og kører nu gennem de smukke landskaber til vinlandet. Dagens mål er den historiske by Stellenbosch i vinlandets hjerte. Stellenbosch, der blev grundlagt i 1679, er den næstældste by i Sydafrika og regnes for en af de bedst bevarede byer fra sin tid. De gamle, stråtækte huse, opført i kap-hollandsk stil og majestætiske egetræer dominerer den idylliske by. I Stellenbosch skal I bo de næste 3 nætter på det elegante og luksuriøse River Manor Guest House.

Sydafrika - Stellenbosch

Det er blevet tid til at smage nogle af de mange fantastiske vine, som Sydafrika har at byde på. I selskab med jeres private guide besøger I nogle af områdets mange kendte og også mindre kendte vingårde. Mange af vingårdene er bygget i den såkaldte ”Cape Itch”-stil og er meget smukke. Ud over de velkendte druer Cabernet Sauvignon, Shiraz, Pinot Noir, Merlot og Cinsaut kan I smage den specielle sydafrikanske Pinotage, en krydsning mellem Pinot Noir og Cinsaut.

Sydafrika - Stellenbosch

Dagen er på egen hånd i Stellenbosch.
En gåtur rundt i den hyggelige, gamle by kan anbefales. Det er en oplevelse i sig selv blot at slentre rundt i den historiske by, hvor de store, flotte egetræer indrammer gaderne. De bedst bevarede bygninger ligger på Dorph Street side om side med små hyggelige butikker og caféer. “Oom Samie se Winkel”, en victoriansk butik fra 1904, og “Stellenbosch Village Museum”, et kompleks bestående af historiske huse indrettet med periodens møbler, er begge et besøg værd.

Efter morgenmaden bliver I hentet på River Manor og kørt tilbage til Cape Town, hvorfra I kan fortsætte jeres rejse rundt i Sydafrika.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Vinlandet

Vi kender de skønneste steder i Vinlandet og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Cape Town til Stellenbosch t/r
  • 3 nætter på River Manor Boutique Hotel inkl. morgenmad
  • Privat vinsmagningstur

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel