Strandferie ved millionærernes legeplads

Sydafrika har nogle fantastiske strande – og til trods for at vandet til tider kan være koldt eller bølgegangen høj, er det absolut værd at tage et par afslappende dage med strandferie under en rejse til Sydafrika. Byen Plettenberg Bay ligger på sydkysten ud til det Indiske Ocean ca. 235 km fra Port Elizabeth og er en af de mest fashionable feriebyer i Sydafrika.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til Port Elizabeth får I udleveret jeres lejebil, og kursen sættes nu mod byen Plettenberg Bay – også kendt som millionærernes legeplads. Her tilbringes de næste 2 nætter på The Robberg Beach Lodge, der ligger lige ved stranden.

”Plet Bay” er kendt for sine lækre strande og laguner, og i byen finder I et væld af restauranter, caféer, specialbutikker og gallerier. Jeres hjem under opholdet her er den 5-stjernede Robberg Bech Lodge, der ligger lige ned til den mest fantastiske sandstrand. Stedet har ikke mindre end 2 swimmingpools, og i den hyggelige lounge kan man slappe af med en god bog og en kølig drink efter en dag på stranden. Det her er strandliv, når det er bedst – og skulle tiden på stranden falde jer for lang, byder området også på et væld af andre aktiviteter.

Sydafrika - Plettenberg Bay

Det er blevet tid til at tage afsked med Plettenberg. I kører tilbage til Port Elizabeth, hvor bilen afleveres. I kan naturligvis også forlænge billejen og fortsætte langs Garden Route til Cape Town.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 4 dages billeje, Toyota Corolla el. lign. inkl. fri kilometer og alle forsikringer
  • 3 nætter på The Robberg Beach Lodge inkl. morgenmad

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel