Sanbona – uberørt og uspoleret

Blot 3 timers kørsel nord for Cape Town befinder I jer i det mest spektakulære landskab bestående af dramatiske klippeformationer, åbne vidder og den mest fantastiske nattehimmel. I Sanbona Wildlife Reserve overnatter I i luksuriøse safaritelte omgivet af Sydafrikas vilde dyr og storslået natur.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Cape Town går turen i egen lejebil gennem de smukke vinlande til det private og luksuriøse vildtreservat Sanbona, der ligger lidt uden for byen Barrydal på den smukke Route 62. Her vil de næste par dage byde på store dyre- og naturoplevelser i det 54.000 hektar store reservat, hvor du har rig mulighed for at komme tæt på Sydafrikas vilde dyreliv. I Sanbona gør man et stort arbejde for at genintroducere dyrearter, der ellers er forsvundet fra dette område. Derfor kan en lang række af Afrikas ikoniske dyr nu igen opleves i de bakkede busklandskaber, der er præget af lave bjerge og åbne vidder. Deriblandt en række unikke arter, der kun ses i denne del af landet. Sanbona er eksempelvis det eneste sted i verden, hvor de ekstremt sjældne hvide løver lever i frie- og naturlige omgivelser. Dette er med til at sikre en safarioplevelse fuldt på højde med Sydafrikas mere berømte safaridestinationer, uden at du behøver rejse langt væk fra Cape Town. Området er tilmed malariafrit.
I overnatter i et luksuriøst safaritelt på Dwyka Tented Lodge i hjertet af vildtreservatet, og er derved tæt på naturen døgnet rundt. Safariteltene er placeret i et cirkelformet landskab midt i en kløft, hvor I er omgivet af den enestående natur og dyrene der strejfer rundt i det fri. Hvert af de ni store og luksuriøse safaritelte er smukt indrettede og har udgang til egen privat terrasse med eget jacuzzi og fra de lækre værelser er der rig mulighed for både at slappe af midt på dagen og nyde lydene af den afrikanske nat, når mørket falder på over området.

Sydafrika - Sanbona Wildlife Reserve - Dwyka Tented Camp

Dagen tilbringes med at udforske Sanbona og opleve det rige dyreliv. Dagen byder på fantastiske game drives med en af de yderst professionelle og meget dygtige ranges, der vil gøre alt for, at I oplever de berømte ”Big Five” og et væld af andre vilde dyr. Der er også mulighed for at følge en af rangerne til fods, hvilket er en meget intens safarioplevelse. Her er der intet mellem jer og dyrene, der pludselig føles meget tæt på. De varme timer midt på dagen kan tilbringes på lodgen. Slap af på med en god bog, tag en kølende dyp i poolen og nyd de storslåede omgivelser omkring lejren. Måltiderne er et kapitel for sig, og det er vidunderligt at nyde en god middag, mens stjernerne tændes over Afrika.

Sydafrika - Sanbona Wildlife Reserve - Dwyka Tented Camp

I vågner med solen og der er tid til et sidste game drive inden bilen startes, og I kører tilbage til Cape Town, hvor bilen afleveres.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 3 dages billeje, Toyota Corolla el. lign. inkl. fri kilometer og alle forsikringer
  • 2 nætter i luksus safaritelt på Dwyka Tented Lodge i Sanbona Wildlife Reserve
  • Alle måltider på Dwyka Tented Lodge
  • 2 aktiviteter pr. dag i Dwyka Tented Lodge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel