“Fly In” Safari i Phinda Private Game Reserve

Phinda Private Game Reserve regnes blandt et af de bedste safariområder i det sydlige Afrika. Alle de kendte safaridyr lever her. Men i modsætning til andre safarilodges i Afrika skal man ikke dele oplevelsen med turbusser og turister i massevis. Phinda er også perfekt til børnefamilien.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Johannesburg flyver I til Durban eller Richards Bay, hvor I bliver hentet og kørt til safarilodgen, der ligger midt i naturen i Phinda Private Game Reserve, Phinda i KwaZulu-Natal-egionen. Phinda er et af de bedste steder i Sydafrika at opleve kontinentets enestående dyreliv, og allerede denne eftermiddag får I de første oplevelser i Phindas enestående natur, når I kører ud på den første af en række såkaldte “game-drives” i parken. Når solen er gået ned, og tusmørket sænker sig over savannen, vender I tilbage til Phinda Mountain Lodge, hvor en lækker middag venter.
Særligt imponerende er lodgens innovative blanding af avantgarde og etniske designs, der skaber en både hyggelig og eksklusiv atmosfære. Man fornemmer tydeligt, at her er tale om luksus ned i selv de mindste detaljer. Men heldigvis glemmer man heller aldrig, at det er Afrika, man befinder sig i. Små stier fører mellem suiterne og fællesrummene, hvor mange samles om aftenen for at fordøje dagens oplevelser foran det enorme ildsted.
Alle måltider er inkluderet på lodgen, og Phinda er med rette kendt for sit køkken, der hver aften fremtryller fantastisk afrikansk mad. Safaristemningen fuldendes i det hyggelige udendørs spiseområde – lokalt kaldet en “boma” – der er oplyst på smukkeste vis af stearinlys og lanterner. Andre dage kan det være, at aftensmaden serveres ude i naturen under stjernerne. Ligegyldigt hvor maden serveres, kan I godt begynde at glæde jer til kulinariske oplevelser af højeste kvalitet.

Sydafrika - Phinda Game Reserve - Mountain Lodge

I har 2 hele dage til at nyde safarilodgen i Phinda. I det tidlige morgengry og i eftermiddagssolens bløde lys kører I hver dag på “game-drive” i reservatets storslåede natur. De varme timer midt på dagen kan tilbringes med afslapning på lodgen. Nyd en kølig drink på terrassen, mens I nyder udsigten over de omkringliggende landskaber, eller tag en forfriskende dukkert i jeres egen private plunge pool.
Hver dag vil der desuden blive arrangeret forskellige aktiviteter, der kan rangere fra guidede gåture i reservatet til kanoture på floderne. Sådanne ture giver en helt anden oplevelse af naturen og dyrene end de daglige safariture.
Phinda er et af de bedste steder i Sydafrika at opleve kontinentets enestående dyreliv. Dette skyldes ikke mindst den enorme variation af landskaber, der findes inden for det 21.000 hektar store beskyttede område. Vådområder, små bjerge, skove og åbne græssletter er blot nogle af de syv meget forskellige økosystemer, der danner grundlag for Phindas ualmindelige brede vifte af dyre- og fuglearter.
Alle de kendte safaridyr lever her; geparder jager i stort antal i de åbne landskaber, løveflokke hviler ud efter nattens jagt i træernes skygge, og store elefantflokke vandrer fra vandhul til vandhul, som de har gjort det i årtusinder. I floderne bryder flodheste vandskorpen, gazeller og bøfler græsser på savannen, og leoparder ligger henslængt over en tyk gren og slapper af. Mere end 4.000 nyala-antiloper holder til i reservatet, der også byder på både sorte og hvide næsehorn. Sågar havskildpadder er det muligt at se, når de kommer i land for at lægge æg på nærliggende strande.

Sydafrika - Phinda Private Game Reserve

Efter morgenens “game-drive” venter en dejlig morgenmad tilbage på lodgen. Det er tid at tage afsked med Sydafrikas natur, så når tid er, bliver I kørt til Durban eller Richards Bay, hvorfra I flyver til Johannesburg. Ønsker I at fortsætte rejsen med fly fra Durban, kan dette også lade sig gøre.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Flyrejse fra Johannesburg til Durban eller Richards Bay t/r
  • Lufthavnsskatter- og afgifter
  • Transport fra Durban eller Richards Bay Lufthavn til Phinda Game Reserve t/r
  • 3 nætter på Phinda Mountain Lodge
  • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus)
  • 2 game drives pr. dag i Phinda Game Reserve

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel