Safari på Mohlabetsi Safari Lodge

Ægte sydafrikansk gæstfrihed krydret med tætte møder med Afrikas vilde dyr venter under en safari på Mohlabetsi Safari Lodge, der ligger i det private Balule Game Reserve i forbindelse med den verdensberømte Kruger National Park.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver hentet i Hoedspruit Lufthavn og kørt til den lille intime Mohlabetsi Safari Lodge, hvor jeres værtspar Tony og Alma inviterer jer til at opleve stedets magi og Afrikas vilde dyr helt tæt på. Fra det øjeblik I træder ind på Mohlabetsi, er I i en anden verden. Farten sættes ned, og med et tilpasser I jer naturens og dyrenes rytme.
Mohlabetsi Safari Lodge ligger i det private Balule Game Reserve, der grænser op til Kruger National Park. Der er ikke nogle hegn mellem Kruger og Balule, og dyrene har derfor frit lejde.
Den lille intime lodge har plads til blot 20 gæster, og fokus er lagt på unikke oplevelser tæt på det vilde dyreliv, der omfatter bl.a. den mægtige elefant, den imponerende løve og den mindste myre.Det gæstfrie personale vil uden tvivl være med til at gøre jeres ophold på Mohlabetsi til et mindeværdigt et af slagsen.
Allerede første eftermiddag tager I på game drive i søgen efter Afrikas vilde dyr, inden I først på aftenen vender tilbage til lodgen, hvor middagen venter under den åbne afrikanske stjernehimmel.

Opholdet på Mohlabetsi inkluderer alle måltider og 2 game drives pr. dag. Dagene står i vildtlivets tegn. I står op omkring solopgang og bevæger jer sammen med jeres erfarne ranger ud i åbent køretøj for at spotte de vilde dyr. Balule er bl.a. hjemsted for de berømte “Big Five”; elefanten, løven, bøflen, leoparden og næsehornet, men også et væld af andre dyre- og fuglearter kalder reservatet for deres hjem.
I kommer tilbage til lodgen i tide til morgenmad, hvorefter der er tid til afslapning ved poolen eller til blot at nyde lydene og duften af den afrikanske bush, inden frokosten serveres.
Sidst på eftermiddagen er det atter blevet tid til at drage ud for at opleve dyrene, som nu er blevet mere aktive igen oven på den varme middagshede.
Middagen venter tilbage på lodgen, hvor der også vil være tid til at nyde den helt fantastiske stjernehimmel til lydene af den afrikanske nat.

Sydafrika - Mohlabetsi Safari Lodge

Alt afhængig af jeres flyafgang vil der muligvis være tid til den sidste game drive inden morgenmaden. Herefter bliver I kørt til lufthavnen i Hoedspruit, hvorfra I kan fortsætte jeres videre rejse.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Hoedspruit Lufthavn til Mohlabetsi Safari Lodge
  • 3 nætter i egen hytte på Mohlabetsi Safari Lodge
  • Alle måltider på Mohlabetsi Safari Lodge
  • 2 game drives pr. dag på Mohlabetsi Safari Lodge
  • Privat transport fra Mohlabetsi Safari Lodge til Hoedspruit Lufthavn

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel