Panoramaruten og safari

Oplev Panoramaruten og safari i området omkring Kruger-nationalparken. Stedet byder ikke kun på store dyreoplevelser, men også på storslåede landskaber på den berømte Panorama Rute. Oplev den smukke Blyde River Canyon og den uspolerede afrikanske natur i en skøn kombination med løver og elefanter i det private Balule Game Reserve.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver hentet ved ankomsten til Hoedspruit Lufthavn og kørt til den hyggelige Iketla Lodge, hvor de næste 2 nætter tilbringes. Iketla Lodge ligger gemt væk fra verden midt på Sydafrikas smukke Panorama-rute, ikke langt fra den verdensberømte Kruger National Park og blot en halv times kørsel fra den storslåede Blyde River Canyon. Efter ankomsten er der tid til at slappe af og nyde de naturskønne omgivelser, inden middagen nydes på lodgen om aftenen.

Dagen i dag byder på en heldagstur på den maleriske Panorama-rute.
I starter ved den imponerende Blyde River Canyon, hvor udsigten fra toppen næsten kan tage vejret fra én. De fascinerende klippeformationer Bourke’s Luck Potholes og de smukke Lisbon- og Berlin Falls venter også. Videre til God’s Window og regnskoven på toppen af bjerget, hvorfra der er en fantastisk udsigt over de omkringliggende landskaber.
I nyder en let frokost (ikke inkluderet) i den lille by Graskop, inden I om eftermiddagen fortsætter til den historiske mineby, Pilgrim’s Rest – en by fyldt med guldgraverhistorie.
Middagen nydes tilbage på Iketla, enten i den udendørs “boma” eller indendørs “Lapa”.

Sydafrika - Panoramaruten

I tager afsked med Iketla og kører via Blyde River Canyon til Mohlabetsi Safari Lodge, der ligger i det private Balule Game Reserve op til Kruger National Park. Her inviterer jeres værtspar Tony og Alma jer til at opleve stedets magi og Afrikas vilde dyr helt tæt på. Ved ankomsten er der tid til frokost, inden I om eftermiddagen tager på jeres første game drive i jagten på de vilde dyr i området. Først på aftenen vender I tilbage til lodgen, hvor middagen nydes.

Sydafrika - Mohlabetsi Safari Lodge

Den tidlige morgenstund er det tidspunkt på dagen, hvor dyrene er mest aktive, og omkring solopgang bevæger I jer ud på game drive sammen med jeres erfarne ranger. Balule er bl.a. hjemsted for de berømte “Big Five”; elefanten, løven, bøflen, leoparden og næsehornet, men også et væld af andre dyre- og fuglearter kalder reservatet for deres hjem.
Tilbage på lodgen venter morgenmaden, hvorefter der er tid til afslapning.
Sidst på eftermiddagen er det atter blevet tid til at drage ud for at opleve dyrene, som nu igen er blevet aktive oven på den varme middagshede.
Middagen venter på lodgen, hvor der også vil være tid til at nyde den helt fantastiske stjernehimmel.

Sydafrika - Mohlabetsi Safari Lodge

Alt afhængig af jeres flyafgang vil der muligvis være tid til sidste game drive inden morgenmaden. Herefter bliver I kørt til lufthavnen i Hoedspruit, hvorfra I kan fortsætte jeres videre rejse.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Hoedspruit Lufthavn til Iketla Lodge
  • 2 nætter på Iketla Lodge inkl. 2 x aftensmad, 2 x morgenmad
  • Heldagstur på Panorama Ruten
  • Transport fra Iketla Lodge via Blyde River Canyon til Mohlabetsi Safari Lodge
  • 3 nætter på Mohlabetsi Safari Lodge inkl. 3 x frokost, 3 x aftensmad, 3 x aftensmad
  • 2 daglige game drives på Mohlabetsi Safari Lodge
  • Transport fra Mohlabetsi Safari Lodge til Hoedspruit Lufthavn

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel