Med Rovos Rail fra Victoria Falls til Pretoria

Tag på en eventyrlig togrejse med det luksuriøse Rovos Rail fra de mægtige Victoria Vandfald gennem Afrikas vilde natur i Zimbabwe og Botswana til regeringsbyen Pretoria i Sydafrika. Rovos Rail er indbegrebet af luksus og historisk charme – læn jer tilbage, og lad Afrikas storslåede landskaber glide forbi på denne ultimative luksus-togrejse.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til Victoria Falls bliver I hentet i lufthavnen og kørt til det legendariske Victoria Falls Hotel.
Siden åbningen i 1904 har kongefamilier, berømtheder og statsfolk valgt at bo på dette historiske og elegante hotel med egen gangsti til de mægtige Victoria Vandfald. Hotellet emmer af atmosfære og romantik. Nyd en high tea på terrassen, alt imens I fornemmer vandfaldenes buldren i det fjerne og føler jer ført tilbage til en svunden æra. Dette er vandfaldenes ”Grand Old Lady” – og det perfekte udgangspunkt for jeres videre færd med det luksuriøse Rovos Rail.

Jeres togrejse starter lige uden for døren. Den røde løber bliver rullet ud, og forude venter 3 dage med gourmetmiddage og tilhørende vine, der serveres i den elegante spisevogn. Dagene er fyldt med spændende udflugter. Alt sammen bidrager det til den klassiske safariånd. Toget er den afrikanske udgave af Orient Expressen, og der er lagt op til oplevelser for livet, hver gang toget sætter i bevægelse og triller ud i den storslåede afrikanske natur. Toget kører i dag mod Hwange National Park med sit rige dyreliv på sin vej gennem Zimbabwe.

Togrejser - Sydafrika - Rovos Rail

I bliver vækket tidlig morgen til en hurtig morgenmad inden I sætter kursen mod “The Hide”. Herfra køres der i åbne safari-køretøjer ud i parken i søgen efter Zimbabwes vilde dyr.
Hwange National Park er et af Afrikas prægtigste tilflugtssteder for kontinentets vilde dyr og er hjemsted for store flokke af elefanter, bøfler, zebra samt en stor koncentration af giraffer.
Parken, der ligger i det nordvestlige Zimbabwe, dækker et område på ikke mindre end 14.600 km2. Parken er hjem for hele 105 forskellige arter af pattedyr deriblandt også løver, leoparder og geparder. Man finder naturligvis også den sidste af Afrika’s Big Five i parken – næsehornet. Man mener også at Hwange har nogle af de største grupper af den ellers næsten udryddede vilde hund i Afrika i dag. Hwange har i mange år stået næsten uberørt hen grundet den politiske situation i Zimbabwe, men de sidste år er der atter åbnet op for safari – og med den også muligheden for at opleve en af de nationalparker i det sydlige Afrika, der endnu ikke er blevet helt overrendt af turister.
Efter en veloverstået safari vender I tilbage til jeres luksuriøse hjem ombord på Rovos og rejsen fortsætter nu sydpå mod grænsen ved Beitbridge.

Zimbabwe - Hwange - The Hide

I dag fortsætter rejsen videre sydpå og krydser Stenbukkens vendekreds alt imens jeres 5-stjernede hotel på hjul bevæger sig stolt videre gennem landskabet i Sydafrika med kurs mod regeringsbyen Pretoria. Der stoppes for natten ved byen Pyramid.

I ankommer til Pretoria omkring kl. 10 – mættede af oplevelser og ikke mindst udsøgt sydafrikansk cuisine, verdensklasses-vine og en fornemmelse af ikke blot at have rejst igennem Afrika, men også tilbage i tiden til en pompøs og svunden æra.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Oplev Rovos Rail

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Vic Falls Lufthavn til Victoria Falls Hotel
  • 1 nat i deluxe værelse på Victoria Falls Hotel inkl. morgenmad
  • Togrejse med Rovos Rail, 4 dage/3 nætter i pullman suite fra Vic Falls til Pretoria
  • Alle måltider og drikkevarer ombord på Rovos Rail
  • Game drive i Hwange National Park i selskab med erfaren engelsktalende ranger

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel