Med Rovos Rail fra Pretoria til Cape Town

Hvorfor flyve, når man kan rejse med Rovos Rail og verdens mest luksuriøse tog til Cape Town? For mange rejsende til Sydafrika findes der ingen mere fornem måde at opleve landet på end med ”The Pride of Africa” på dets ugentlige rejser mellem Pretoria i nord og Cape Town i syd. Denne 1.600 km lange togrejse byder på luksus og forkælelse ud over alle grænser.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til Johannesburg bliver I mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel for natten i regeringsbyen Pretoria.
Byen ligner dog mere en romantisk forstad end, hvad de fleste forstår ved en hovedstad. Smuk arkitektur, parker og veje flankeret af jacaranda-træer. Når byens cirka 70.000 jacaranda-træer begynder at blomstrer i begyndelsen af oktober måned, er byen som indhyllet i et lilla tæppe. Det er et fantastisk syn, og byen har da også fået tilnavnet Jacaranda City af samme årsag. Der findes flere interessante bygninger i Pretoria. Rundt om torvet Church Square, der domineres af en statue af den tidligere præsident Paul Krüger, finder man nogle af byens ældste bygninger blandt andet Old Raadsaal og Palace of Justice. Regeringsbygningen, Union Buildings, er en imponerende rød sandstensbygning med en tilhørende park. Herfra er der en smuk udsigt over byen

Der er afgang fra Capitol Park Station i Pretoria kl. 15:00 og når tid er bliver I hentet på jeres hotel og kørt til stationen, hvor “Pride of Africa” venter på at trille langsomt sydpå via Johannesburg og guldminerne i Witwatersrand.

En tur med Pride of Africa gennem Sydafrika er en oplevelse for livet. Her er ikke blot tale om transport gennem et af verdens mest fantastiske landskaber, men også en rejse gennem en svunden tid. En rejse med Pride of Africa er en rejse i en tidslomme. De mørke træpaneler, krystalglassene, sølvtøjet og de tunge møbler leder tankerne hen på en rejse i kolonitidens Indien eller Afrika og ikke en togrejse i et moderne land i det 21. århundrede. Der er naturligvis hverken radio eller tv ombord, og der henstilles til, at mobiltelefoner og computere udelukkende bruges i suiterne – tidslommen og oplevelsen skal ikke forstyrres. Men selvom I føler jer mentalt hensat til det sene 1800-tal, skorter det ikke på luksuriøse bekvemmeligheder. Pride of Africa er på det nærmeste et rullende luksushotel, og ombord på toget taler man ikke om “kupeer”, men om “suiter”, som naturligvis alle har eget bad og toilet.
Turen er i tilgift en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Ofte serveres retter fra de egne, toget kører igennem, og maden er ledsaget af landets berømte vine. Alt er i øvrigt inkluderet fra det øjeblik, I stiger ombord på toget, så det eneste, I skal gøre, er at læne jer tilbage og nyde landskaberne, I kører forbi, den dejlige mad og det gode selskab fra jeres medrejsende.

Rejser til Sydafrika - Rovos Rail

Idag går turen til byen Kimberley. Byen blev grundlagt efter at der i 1866 og 1871 blev fundet to store diamanter i området. Fundet i 1871 førte til at der kom et diamantrush og folk strømmede til området. Idag besøger I Diamandmine muséet og byens “Big Hole”. Det var her tusindvis af minearbejdere gravede efter diamanter og i tiden fra 1871 til 1914 hentede ikke mindre end 2.700 kg diamanter op ad jorden. Hullet har en bredde på 463 meter og havde oprindeligt en dybde på 240 meter men idag er det “kun” 175 meter der er synlige bl.a. pga det turkisblå vand i bunden.

Pride of Africa ankommer idag til den historiske by Matjiesfontein, der ligger i Sydafrika semi-ørken også kaldet “The Karoo”. Byen spillede en vigtig rolle på toglinien mellem Kimberley og Cape Town efter der blev fundet diamanter i Kimberley og er idag en hyggelig og ikke mindst historisk by.
Fra Matjiesfontein går turen gennem de smukke landskaber i Kaplandet og de sydafrikanske vinlande til Cape Town, hvor I ankommer omkring kl. 18:00

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Johannesburg Lufthavn til Court Classique Pretoria
  • 1 nat på Court Classique Pretoria inkl. morgenmad
  • Privat transport fra Court Classique Pretoria til Capitol Park Station
  • Togrejse med Rovos Rail, 3 dage/2 nætter i pullman suite fra Pretoria til Cape Town
  • Alle måltider og drikkevarer ombord på Rovos Rail
  • Udflugt til Kimberley med engelsktalende guide
  • Byrundtur i Matjiesfontein med engelsktalende guide

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel