Malariafri luksussafari i Madikwe Game Reserve

Tag på malariafri luksussafari og oplev “The Big Five”; elefant, bøffel, løve, næsehorn og leopard på Madikwe Safari Lodge – der ovenikøbet er malariafrit område. Madikwe ligger tæt på grænsen til Botswana og er Sydafrikas fjerdestørste reservat.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I henter jeres lejebil i lufthavnen eller på bykontoret i Johannesburg og kursen kan nu sættes nordpå til Madiwke Game Reserve – en tur på ca. 4 – 5 timer. Alternativ kan man mod tillæg flyve fra til Madiwke.

Madikwe Game Reserve ligger kun 8 km fra grænsen til Botswana. Det 76.000 ha store område er et af Sydafrikas største naturreservater, som i tilgift er malariafrit!
De kommende tre nætter tilbringes på Madikwe Safari Lodge. Fra den luksuriøse lodge er der en fantastisk udsigt til det rige dyreliv på savannen, hvor Dwarsberg bjergene tårner sig op i horisonten. Opholdet på Madikwe Safari Lodge er i dobbeltværelse. Alle værelser er store og unikt indrettet i smagfuld afrikansk stil med eget badeværelse med badekar samt inden- og udendørs bruser. Gennem de franske døre er der direkte adgang til en stor terrasse og en indbydende pool. Savannen grænser lige op til lodgen, og sommetider kommer elefanterne op for at drikke af vandet i de pools, der er på hver terrasse.
Måltiderne på Madikwe er et kapitel for sig. Der bliver kræset for råvarerne, og maden er fremstillet med den afrikanske sjæl. Alle måltider, lokale drikkevarer samt to “game-drives” eller andre aktiviteter i naturreservatet er inkluderet hver dag.

Sydafrika - Madikwe Game Reserve - Madikwe Safari Lodge

De kommende to dage er afsat til aktiviteter i Madikwe naturreservatet. Safariturene foregår med en erfaren ranger i et åbent køretøj, de såkaldte “game-drives”.
Dyrene er mest aktive morgen og aften, hvor varmen ikke er så intens, og derfor starter dagens første safari ved daggry.
I de tidlige morgentimer bevæger dyrene sig mod vandhullerne for at stille tørsten. Girafferne kan ikke nå vandet uden at skræve og næsten knæle. Det er meget akavet, men også lidt morsomt at se på. Elefanterne tager sig en dukkert. Under et akacietræ sidder geparden. Den har nedlagt en impala og lader nu sine tre killinger æde af det friske bytte, mens den vagtsomt spejder ud over det høje græs. Løverne går nemlig ikke af vejen for gepardsteg.
Det er ikke usandsynligt, at I oplever “The Big Five” på jeres tre nætters ophold i Madikwe Game Reserve. Løven, elefanten, næsehornet, leoparden og bøflen fik tilnavnet, da tidligere tiders jægere betragtede dem som de største trofæer.
Udover den traditionelle safari findes der mange andre tilbud til jer på og omkring lodgen. I kan f.eks. gå små ture på egen hånd. Derudover er Madikwe et perfekt sted for fugleelskere. Her findes over 350 fuglearter, I kan spotte. Har man blot lyst til afslapning med en bog, råder lodgen over et veludstyret bibliotek og videncenter.

Efter endnu en morgensafari ved solopgang og et dejligt morgenmåltid er det tid til at tage afsked med bushen. I kører tilbage til Johannesburg, hvor bilen afleveres.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 4 dages billeje, Toyota Corolla el. lign. inkl. fri kilometer og alle forsikringer
  • 3 nætter på Madikwe Safari Lodge
  • Alle måltider på Madikwe Safari Lodge
  • Alle drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Madiwke Safari Lodge
  • 2 daglige game drives inkl. snacks og forfriskninger på Madiwke Safari Lodge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel