Luksussafari på Ngala Safari Lodge

Tag 4 dages luksussafari på Ngala Safari Lodge, der er beliggende på grænsen mellem skov og savanne, hvilket giver perfekte betingelser for at opleve et varieret dyreliv, bl.a. store flokke af elefanter og løver. En tidløs atmosfære kombineret med minderne om en svunden æra skaber en aura af romantik og nostalgi.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Allerede ved ankomsten til Hoedspruit lufthavn ved I, at I er i bushen. Luften er varm, og alt dufter anderledes. I lufthavnen bliver I modtaget og kørt til Ngala Private Game Reserve, hvor 3 nætter på den eksklusive Ngala Safari Lodge venter. I bliver indlogeret i jeres egen hytte med aircondition og egen veranda. I vil typisk få jeres første safarioplevelse allerede i dag. Sidst på eftermiddagen går turen af sted på den første af de såkaldte “game-drives”. Alle “game-drives” foregår i åbne firehjulstrækkere og ledsages af dygtige lokalkendte safariguider.

Jeres ophold på Ngala inkluderer alle måltider med vin samt to daglige “game-drives”, og de næste dage står i safariens tegn. En typisk dag begynder, før solen står op, med en hurtig kop kaffe, mens I snakker med rangeren om, hvad der skal fokuseres på denne morgen. Derefter kører I afsted på dagens første “game-drive”. Efter endt tur venter en skøn morgenmad tilbage på lodgen.
Inden næste “game-drive”, som er sidst på eftermiddagen, har I tiden til fri disposition. Nyd den dejlige pool, slap af med en god bog – eller benyt jer af nogle af de mange andre aktiviteter, det er muligt at tilkøbe – f.eks. en såkaldt “walking safari”.
Dagens anden “game-drive” begynder sidst på eftermiddagen og varer til efter mørkets frembrud. Når solen er gået ned, og kameraet pakket sammen, går turen tilbage til lodgen til aftensmad. Safaristemningen fuldendes i det hyggelige udendørs spiseområde – lokalt kaldet en “boma” – der er oplyst på smukkeste vis af stearinlys og lanterner.

Sydafrika - Ngala Safari Lodge

I når muligvis et sidste game drive inden morgenmaden, og derefter bliver I kørt til lufthavnen i Hoedspruit – med sindet fyldt af unikke safari-oplevelser.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Hoedspruit Lufthavn til Ngala Safari Lodge
  • 3 nætter i egen hytte på Ngala Safari Lodge
  • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus)
  • 2 game drives pr. dag på Ngala Safari Lodge
  • Privat transport fra Ngala Safari Lodge til Hoedspruit Lufthavn

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel