Kwandwe Game Reserve 5-stjernet safari

Kwandwe Game Reserve 5-stjernet safari. På en høj bakke over Great Fish River ligger jeres lodge for de næste dage med en fantastisk udsigt over vildtreservatet. De ni hytter ligger alle med udsigt til floden og har egen balkon ligeledes med udsigt over floden. Området er tilmed malariafrit og byder på tætte møder med Afrikas vilde dyr.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I Port Elizabeth får I udleveret jeres lejebil og kursen sættes nu mod Kwandwe Game reserve – en tur på et par timer. Ved ankomsten tjekker I ind på den lækre Great Fish River lodge, hvor jeres ophold inkluderer alle måltider inklusiv drikkevarer samt 2 safariaktiviteter pr. dag – og allerede denne eftermiddag tages der på game drive i søgen efter de mange vilde dyr, der kalder Kwandwe for deres hjem.
Ordet Kwandwe betyder på xhosa “Paradistranens hjem”. Paradistranen er Sydafrikas nationalfugl, og reservatet her er kendt for at have en stor bestand af disse sjældne fugle.

I det tidlige morgengry og sidst på eftermiddagen kører I hver dag på “game-drive” i reservatets storslåede natur. De varme timer midt på dagen kan tilbringes med afslapning på lodgen. Tag f.eks. en kølig drink på terrassen, mens I nyder udsigten over de omkringliggende landskaber, eller tager en forfriskende dukkert i jeres private plunge pool.
Selve vildtreservatet var oprindeligt et stort landbrugsområde og har kun fungeret som vildtreservat i godt 12 år. Både det rå, bakkede landskab og den tidligere historie som landbrugsområde har sat sit præg på indretningen af lodgen. Her er bløde tæpper, krystalglas og rustikke møbler. Udsigten fra hovedbygningen er fænomenal, og I føler jer hensat til en privat jagtstue, som I sidder der og nyder en cognac, mens ilden buldrer i pejsen, og rangeren spørger, om I har nogle specielle ønsker til næste “game-drive”.
Hvis I ønsker det, er der også mulighed for at bevæge sig ud i reservatet til fods i selskab med en erfaren ranger – en helt speciel oplevelse, hvor fokus er på de mindre dyr, planter og dyrespor.

Rejser til Sydafrika - Kwandwe Game Reserve - Great Fish River Lodge

Hvis tiden tillader det, tages der på et sidste game drive inden morgenmaden. Herefter kører I til Port Elizabeth, hvor lejebilen afleveres. Det er naturligvis muligt at forlænge billejen og eventuelt fortsætte turen langs Garden Route til Cape Town.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 5 dage billeje, Toyota Corolla el. lign. inkl. fri kilometer og alle forsikringer
  • 4 nætter på Kwandwe Great Fish River Lodge
  • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Kwandwe Great Fish River Lodge
  • 2 game drives pr. dag inkl. forfriskninger på Kwandwe Great Fish River Lodge
  • 1 times nature walks på Kwandwe Great Fish River Lodge
  • Tøjvask på Kwande Great Fish River Lodge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel