Kør selv fra Port Elizabeth til Cape Town

Kør selv fra Port Elizabeth til Cape Town med en uge i egen bil langs Sydafrikas maleriske Garden Route i stille og roligt tempo. Forude venter der en pragtfuld køretur gennem et frodigt og frugtbart Sydafrika, som med rette kan kaldes landets have. The Garden Route er, med sin storslåede skønhed, et paradis for naturelskere og livsnydere.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til Port Elizabeth får I udleveret jeres lejebil, og kursen sættes nu mod byen Plettenberg Bay – også kendt som millionærernes legeplads, og med sin beliggenhed ned til det Indiske Ocean er byen også én af de mest fashionable feriebyer i Sydafrika. Natten tilbringes på The Robberg Beach Lodge, og efter ankomsten vil der være tid til at nyde den hyggelige by med sine utallige gallerier og spændende butikker. Middagen kan nydes på en af de hyggelige strandcaféer eller luksuriøse gourmetrestauranter på havnepromenaden.

I dag venter en kort køretur, og der vil derfor være rig mulighed for at gøre stop undervejs eller tage en lille afstikker til den naturskønne Tsitsikamma National Park, der ligger lidt uden for Plettenberg Bay. Målet er byen Knysna, der ligger i hjertet af Garden Route og også er kendt som Sydafrikas Østers-hovedstad. Området byder på talrige og meget varierede aktiviteter for alle. I kan cykle ud på en af de mange naturskønne ruter eller måske krydse terrænet lidt fra oven på en såkaldt “trætop-tur”. Der udbydes sceniske rundflyvninger, paraglidning og “blackwater tubing”. Alle aktiviteter er samtidig en enestående smuk naturoplevelse. Fremme i Knysna overnatter I på detluksuriøse St. James of Knysna de næste 2 nætter.

Sydafrika - Garden Route - Knysna

I dag kan I nyde Knysna og de smukke omgivelser i jeres eget tempo. Tag ned til havnen, og besøg en af de mange restauranter, som serverer de mest delikate østers, I kan tænke jer. Hovedparten af Knysnas forretninger og restauranter findes nær havnen, og herfra kan I også tage på sejltur på den smukke lagune. Byen er meget kendt for handel med fugle udskåret i træ. Før i tiden var storvildtsjagt en meget populær aktivitet i de skovrige egne omkring Knysna. I dag er der desværre kun enkelte af de oprindelige skove tilbage, og efter sigende kun få af de vilde Knysna-elefanter. Interesserer I jer for elefanterne og deres historie, er Knysna Elefant Park et besøg værd.

Endnu en kort køretur fører jer i dag til Sydafrikas strudsehovedstad Oudtshoorn, beliggende i ”The Little Karoo”, et område der er kendt for sine strudse, vilde blomster og dramatiske veje, der skærer sig igennem bjergene. Undervejs kan I gøre stop i den skønne Wilderness National Park, der byder på et charmerende og skønt naturmix af søer, floder og frodige skove med de majestætiske bjerge i baggrunden. Området er kendt for sit rige fugleliv, og om foråret i månederne fra oktober til november forvandles det til en farvepalet af vilde blomster.

Sydafrika - Oudtshoorn

I dag venter en af de smukkeste køreture i Sydafrika. Turen går langs den maleriske Route 62 gennem byen Calitzdorp, der er centrum for Sydafrikas portvinsindustri. Herfra videre til den gamle missionsstation Amalienstein, hvor det er muligt at opleve det gamle traditionelle Karoo landmandsliv. Byen Barrydale er sidste stop, inden I når Swellendam. I en radius af 30 km rundt om byen finder man et væld af flora, fauna og vildtliv. I Swellendam overnatter I på det historiske og smukke Schoone Oordt Country House.

I befinder jer i hjertet af den sydvestlige kapprovins: Robertson-vinruten, Montagu, med sine varme kilder, hvalerne i Hermanus og Bontebok National Park, der ligger 6 km syd for byen er alle inden for rækkevidde. Swellendam er landets 3. ældste by og har mange smukke Cape Itch, Cape Georgian og Cape Victorian-bygninger helt tilbage fra det 18. og 19. århundrede. Disse inkluderer den gamle Drostdy, der i dag fungerer som museum. I og omkring byen finder I noget for enhver smag, hvad enten I vil smage landets dejlige vine eller udforske den skønne natur.

Rejser til Sydafrika - Hermanus

I dag sættes kursen mod en af verdens vel nok smukkeste byer, Cape Town. I hvalsæsonen fra juni til november kan det anbefales at tage turen ned mod kysten og gøre stop i byen Hermanus, men køreturen ind i landet gennem de sydafrikanske vinlande og byer som Paarl, Franschhoek og Stellenbosch kan absolut også anbefales. Ved ankomsten til Cape Town afleveres lejebilen. I kan også forlænge billejen, hvis dette ønskes.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 7 dages billeje, Toyota Corolla el. lign. inkl. fri kilometer og alle forsikringer
  • 1 nat på The Robberg Beach Lodge i Plettenberg Bay inkl. morgenmad
  • 2 nætter på St. James of Knysna inkl. morgenmad
  • 1 nat på De Denne Country Guest House i Oudsthoorn inkl. morgenmad
  • 2 nætter på Schoone Oordt Country House i Swellendam inkl. morgenmad

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel