Fra Zuluernes rige til de majestætiske Drakensberg

KwaZulu-Natal provinsen er en af de smukkeste regioner i Sydafrika – et område rigt på kultur og natur. Fra de bølgende bakker i Zululand til de majestætiske Drakensberg-bjerge, der danner grænse mellem Sydafrika og det lille bjergkongedømme Lesotho. Et paradis for naturelskere krydret med masser kultur og historie.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I får udleveret jeres lejebil i Durban, og kursen sættes nu gennem de smukke landskaber til Isibindi Zulu Lodge, en tur på ca. 4-5 timer. Lodgen ligger i et privat vildtreservat i hjertet af Zululand – et område fyldt med historie og kultur. Hvis tiden tillader det, tages der på game drive første eftermiddag, hvorefter middagen nydes på lodgen.

Der er game drives og walks inkluderet i opholdet. Men det er også muligt at tilbringe dagen med en heldagstur til de historiske Battlefields, hvor Ango-Zulu-krigene blev udkæmpet. Her fortæller den lokale historiker i livlige vendinger om de dramatiske slag – en dag, hvor man nærmest kan lugte krudtstøvet og hører de store Zulu-krigere komme væltende ned fra bakkerne.
Ønsker I at lære mere om Zulu-kulturen, er det også muligt at besøge en lokal zulufamilie og også ”sangomaen” – den traditionelle healer.
Der er ingen farlige dyr i reservatet, og I kan også blot tage på vandretur og nyde den skønne natur, hvor giraffer, zebra og adskillige antilopearter bevæger sig frit omkring. Reservatet er bl.a. hjemsted for den sorte gnu – der i udseende er næsten majestætisk i forhold til den almindeligt kendte blå gnu.
Aftenen byder på en traditionel Zulu Boma-middag under den åbne himmel, hvor I vil blive underholdt med zuludans og sang.

Rejser til Rejser til Sydafrika - Zululand - Isibindi Zulu Lodge

Efter morgenmaden startes bilen, og kursen sættes nu mod nordvest og de imponerede Drakensberg-bjerge. Dagens mål er Cathedral Peak Hotel, der ligger gemt væk i de uspolerede bjerglandskaber i det nordlige Drakensberg. Efter ankomsten vil der være tid til at nyde de smukke omgivelser, og hvis tiden tillader det evt. bevæge sig på en kort vandretur ud i området.
Cathedral Peak Hotel er det perfekte udgangspunkt for at opleve det majestætiske og imponerende Drakensberg. Siden hotellet først åbnede i 1939, har Van Riet-familien budt gæster velkommen med åbne arme kombineret med en fantastisk service.

Efter morgenmaden er der frit valg på alle hylder. Tag på en guidet vandretur, og se hulemalerier og smukke vandfald. Der findes ikke mindre end 18 vandrestier lige fra stille og rolige gåture langs floden til den mere krævende vandring og klatring til toppen af Cathedral Peak. Derudover er det muligt at leje mountainbikes, ride på heste, spille golf, tennis, fiske, køre på quadbikes eller flyve i helikopter. Aktivitetsmulighederne ved Cathedral Peak er næsten uendelige – og alle uden undtagelse giver jer rig mulighed for samtidig at nyde de helt fantastiske omgivelser.

Sydafrika - Drakensberg

Efter morgenmaden sættes kursen atter mod Durban, hvor bilen afleveres. Hvis I ønsker det, kan I sagtens forlænge både billeje og ophold.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Durban og KwaZulu-Natal

Vi kender de skønneste steder i Durban og KwaZulu-Natal og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 5 dages billeje, Toyota Corolla el. lign. inkl. fri kilometer og alle forsikringer
  • 2 nætter i traditionel Zulu hytte på Isibindi Zulu Lodge
  • Alle måltider på Isibindi Zulu Lodge
  • 2 aktiviteter (game drive eller game walk) på Isbindi Zulu Lodge
  • 2 nætter på Cathedral Peak Hotel inkl. morgen- og aftensmad

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel