Amakhala Game Reserve Safari

Tag Amakhala Game Reserve safari, der er hjemsted for Afrikas ”Big Five”, og ligger 1 times kørsel fra Port Elizabeth. Tilbring 3 nætter i dette malariafrie reservat, og oplev Afrikas vilde dyr helt tæt på. Det perfekte udgangspunkt for flere oplevelser langs Sydafrikas Garden Route.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til Port Elizabeth får I udleveret jeres lejebil, og kursen kan nu sættes mod det private Amakhala Game Reserve – en tur på ca. 1 time. Ved ankomsten tjekkes der ind på Safari Lodge – jeres hjem for de næste 3 nætter.
Herefter er der tid til afslapning, inden I tager på jeres første game drive om eftermiddagen. Efter at have oplevet de vilde dyr, er der ikke noget som at vende tilbage fra en vellykket eftermiddagsafari og sætte sig til bords til en god middag, mens den afrikanske nat sænker sig over den smukke afrikanske natur.
Safari Lodge er en 4-stjernet safari-lodge, der er opført i typisk afrikansk safari-stil med stråtag og alle steder er den udsmykket med afrikansk design.
De 11 luksushytter er alle store og lækkert indrettede i romantisk stil De har alle med egen lille plunge pool og separat opholdsområde. Fra hytterne er der desuden udsigt til vandhullet, hvor dyrene gerne kommer ned og slukker tørsten.

Sydafrika - Amakhala Game Reserve

De næste 2 dage tilbringes med safari. Safariturene foregår med en erfaren ranger i et åbent køretøj, “game-drives”. Lodgen tilbyder to daglige aktiviteter. En ved daggry og en sidst på dagen, når middagsheden har lagt sig, og reservatet bades i det bløde eftermiddagslys. Når solen ikke står for højt på himlen, er de fleste vilde dyr mest aktive. Tiden midt på dagen tilbringes ofte ved poolen – eller måske med en lur, så I er klar til eftermiddagens køretur.
Ud over løven, elefanten, leoparden, næsehornet og bøflen er Amakhala også hjem for en lang række andre dyr, såsom geparder, flodheste, giraffer og zebraer, der græsser side om side med gnuer, kuIer og et væld af forskellige antiloper. Firben soler sig på klipperne, og fugle bygger rede i de tætte krat.

Sydafrika - Amakhala - Næsehorn

Dagen byder på en sidste safari inden morgenmaden, hvorefter I kører til Port Elizabeth, hvor bilen afleveres. Det er naturligvis muligt at forlænge billejen.
Hvis I ikke ønsker selv at køre til Amakhala, kan der også arrangeres transport fra Port Elizabeth.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 4 dage billeje, Toyota Corolla el. lign. inkl. fri kilometer og alle forsikringer
  • 3 nætter på Safari Lodge
  • Alle måltider inkl. udvalgte drikkevarer på Safari Lodge
  • 2 safariaktiviteter pr. dag på Safari Lodge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel