Victoria Falls, safari i Botswana og Cape Town

Oplev tre vidunderlige seværdigheder i tre forskellige lande på denne rejse til det sydlige Afrika: vandfald, vildt og waterfront. Se de mægtige Victoria Falls i Zimbabwe, tag på safari i Botswanas fantastiske Chobe National Park, og slut turen af med stil i skønne Cape Town i Sydafrika. Denne rejse byder på tre af det sydlige Afrikas absolutte højdepunkter i en herlig kombination af kolonitidens charme, Afrikas vilde dyreliv og ægte sydafrikansk gæstfrihed. Alt sammen i en luksuriøs indpakning.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Der er afrejse fra København via London til Johannesburg.

I Johannesburg skifter I fly og fortsætter til Vic Falls i Zimbabwe. Ved ankomsten til Vic Falls bliver I hentet i lufthavnen og kørt til det legendariske Victoria Falls Hotel.

Siden åbningen i 1904 har kongefamilier, berømtheder og statsfolk valgt at bo på dette historiske og elegante hotel med egen gangsti til de mægtige Victoria-vandfald. Hotellet emmer af atmosfære og romantik. Nyd en high tea på terrassen, alt imens I fornemmer vandfaldenes buldren i det fjerne og føler jer ført tilbage til en svunden æra. Dette er vandfaldenes ”Grand Old Lady” – og ligger perfekt i en smuk blomsterhave med udsigt til vandfaldene og broen over Zambezi Gorge.

Zimbabwe - Victoria Falls Hotel

”Mosi-oa-Tunya” – eller røgen, der buldrer, der i 1855 blev ”opdaget” af Dr. David Livingstone, er i sandhed et imponerende syn. Men Vic Falls er også mere end de mægtige vandfald. Området byder på et sandt overflødighedshorn af aktiviteter lige fra kanosafari på Zambezi-floden, helikopterflyvning og ikke mindst tætte møder med både elefanter og løver. Afslut dagen med middag på hotellet – eller nyd den på ”The Boma”, hvor traditionelle afrikanske retter og ikke mindst vildtkød står på menuen.

Jeres ophold inkluderer desuden en valgfri aktivitet, hvor I kan vælge mellem Sunset cruise på Zambezi, 12-13 minutters helikopterflyvning over faldene eller en typisk afrikansk  Boma Dinner.

Zimbabwe - Victoria Falls

Fra vandfald til elefanter – og Afrikas andre vilde dyr. Dette venter i dag. Fra Vic Falls går turen over grænsen til Botswana og jeres hjem for de næste 3 nætter, den lækre Muchjene Safari Lodge.
I bliver hentet på hotellet og kørt via byen Kasane til lodgen.
Muchenje ligger i et privat reservat ved den mindre turistede vestlige del af parken.
De næste dage står nu i vildtlivets tegn, og alle måltider og aktiviteter er naturligvis inkluderet i opholdet.

Rejser til Botswana - Chobe - Muchenje Safari Lodge

Dagene på Muchenje vil blive tilbragt blandt Afrikas vilde dyr. Lodgen byder på flere forskellige aktiviteter, deriblandt morgen-, eftermiddags- og aften game drives, hvor I kan opleve de dyr, der er mest aktive efter mørkets frembrud. Der er også mulighed for at opleve dyrelivet under en sejltur på Chobe-floden, tage på en bush walk eller sågar besøge en lokal landsby.
Chobe nationalparken er især kendt for sine store elefantflokke, og det er virkelig en helt speciel oplevelse at sidde i solnedgangen og betragte hundredevis af disse blide kæmper krydse floden i små familieflokke. Store bøffelflokke er også et af parkens vartegn, og derudover finder man yderligere to af Afrikas Big Five: Den majestætiske løve og den sky leopard. I floden lever flodheste side om side med krokodiller, og på land venter adskillige antilopearter, giraffer, gnuer, zebraer og geparder, og parken er desuden hjemsted for ikke mindre end 440 forskellige fuglearter.
En ting er sikkert – et ophold i Chobe vil uden tvivl byde på mindeværdige møder med Afrikas mange vilde dyr.

Botswana - elefant

I bliver kørt til Kasane, hvorfra der flyves via Johannesburg til Cape Town. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hjem for de næste 4 nætter, Four Rosmead. Four Rosmead ligger højt oppe ad Taffelbjergets skråning, med udsigt over bugten. Dette historiske manor house er opført i 1903 med kun otte suiter og en opvarmet pool og jacuzzi. Det er et helt vidunderligt sted at bo sted med en atmosfære og personlig service, som ikke findes mange steder.
Efter ankomsten er dagen til fri disposition til at udforske byen på egen hånd eller blot slappe af og nyde stedets historiske charme.

Sydafrika - Cape Town

Dagene i Cape Town er på egen hånd. Cape Town er Sydafrikas ældste by med ca. fire millioner indbyggere. Den kaldes med rette en af verdens smukkeste byer. Udflugtsmulighederne er mangfoldige, og dagene kan hurtigt blive fyldt med spændende oplevelser både i og omkring byen. Med tre dage til rådighed i Cape Town kan I nå en del, og MarcoPolo hjælper naturligvis gerne med at arrangere udflugter. I er naturligvis også velkommen til blot at slentre rundt i byens gader eller finde en solrig plet ved poolen og nyde udsigten over havet fra en liggestol under den varme afrikanske sol.

Rejser til Sydafrika - Cape Town - Langa

Efter morgenmaden er der tid til at nyde Cape Town en sidste gang – evt. foretage den sidste shopping, inden I hen på eftermiddagen bliver hentet på Abbey Manor og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen kan begynde.

Sydafrika - Cape Town - Abbey Manor

I ankommer til København hen over middag.

“Eksperterne”
En vigtig del af en succesrig safari er guiden – en ranger. Hans viden, entusiasme og forståelse for naturen er uvurderlig – og smittende. Han ved, hvor dyrene befinder sig, eller finder dem hurtigt ved hjælp af spor, lyde og efterladenskaber. Rangeren ved praktisk talt alt om plante- og dyrelivet i reservatet. Ofte har rangeren en tracker med. Det er for det meste lokale, der har levet i og med naturen i årevis. Trackeren er ekspert i at “læse naturen” og kan spotte selv de mest kamuflerede og skjulte dyr og fugle.

Game-drive
Der findes flere former for safariaktiviteter, men den mest kendte og udbredte er “game-drive”. Disse køres for det meste tidlig morgen og sidst på eftermiddagen, men flere og flere steder tilbyder også aften “game-drive” (“night drive”), hvor rangeren bruger projektører til at spotte dyrene. På disse ture er man specielt på udkig efter de sky natteaktive dyr.

Game-walk
“Game walk” – eller “bush-walk” – ledes af erfarne rangere og er en udfordrende oplevelse for alle sanser. At gå midt ude i bushen i dyrenes verden er en oplevelse du aldrig glemmer. “Game-walk” foregår oftest midt på dagen, hvor dyrene er mindst aktive.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
11 jan 2019 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 31.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 apr 2019 - 30 jun 2019
ved 2 voksne
fra 35.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 jul 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 40.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 nov 2019 - 30 nov 2019
ved 2 voksne
fra 36.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 nov 2019 - 31 dec 2019
ved 2 voksne
fra 32.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Vic Falls og retur fra Cape Town
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Vic Falls lufthavn til Victoria Falls Hotel
 • 3 nætter på Victoria Falls Hotel inkl. morgenmad
 • 1 valgfri aktivitet ved Vic Falls (Vælg mellem Sunset cruise på Zambezi, 12/13 minutters helikopter flyvning over faldene eller Boma Dinner)
 • Transport fra Victoria Falls Hotel til Kasane
 • Transport fra Kasane til Muchenje Safari Lodge
 • 3 nætter på Muchenje Safari Lodge
 • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Muchenje Safari Lodge
 • Ubegrænset antal safari-aktiviteter under opholdet på Muchenje Safari Lodge
 • Transport fra Muchenje til Kasane Lufthavn
 • Flyrejse fra Kasane til Cape Town
 • Privat transport fra Cape Town Lufthavn til Abbey Manor t/r
 • 4 nætter på Four Rosmead inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Sydafrika

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel