Sydafrika for safari-elskere

Oplev safari i absolut verdensklasse på denne rundrejse til tre af de ypperligste safarilodges i Sydafrikas nordøstlige hjørne. Alle ligger de i private game reserves, hvilket sikrer en mere intim og eksklusiv safarioplevelse. Områderne er forbeholdt overnattende gæster, og da off-road kørsel er tilladt i de private reserver, er det ofte muligt at komme tættere på dyrene her end i de mere kendte nationalparker. Til tider endda på gåben.

Først venter Madikwe Hills, der ligger omgivet af vildt og utæmmet natur nær grænsen til Botswana. Dernæst fortsættes til Sabi Sand Private Nature Reserve, der især er kendt for sine leoparder og andre store kattedyr. Rejsen slutter i Timbavati Private Nature Reserve, der ligger i forbindelse med den verdensberømte Kruger National Park. Så der er lagt op til et ægte safarieventyr tilført masser af forkælelse og 5-stjernet luksus.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra Sydafrika her

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen sydpå mod Johannesburg. Der er højest en times tidsforskel til Sydafrika, så turen giver som regel ikke jetlag.

Ved ankomsten Johannesburg skifter du til et mindre fly og fortsætter mod Madikwe Hills; et vildt malariafrit hjørne af landet nær grænsen til Botswana. Her indlogeres du for de kommende tre nætter på den superluksuriøse Madikwe Hills Private Game Lodge, der ligger med en fantastisk udsigt over de åbne lande landskaber og Dwarsbjerg-bjergene i horisonten.
Hver af de blot 10 suiter er unikt indrettet i smagfuld afrikansk stil med store panoramavinduer og et overdådigt badeværelse med badekar samt inden- og udendørs bruser. Gennem de franske døre er der direkte adgang til en stor terrasse og en indbydende pool, hvorfra du kan se ud over savannen. Her er naturen aldrig langt væk. Giraffer spankulerer rundt og nipper til akaciatræerne nær lodgen, og til tider kommer elefanterne endda op for at drikke af vandet i de pools, der er på hver terrasse.
Inden længe er det tid til den første safaritur i det store private naturreservat, der med sine 76.000 hektar er et af Sydafrikas største. Efter safarien venter en fantastisk middag tilbage på lodgen. Måltiderne på Madikwe er et kapitel for sig. Der bliver kræset for råvarerne, og maden er fremstillet med ægte afrikanske sjæl. Om den skal serveres i din private suite, under stjernerne i den stemningsfulde boma eller rundt om bålet på den store terrasse er helt op til dig. Særlig magisk er stemningen om aftenen, når gangstierne rundt på lodgen er oplyst af petroleumlampernes flakkende skær.

Sydafrika - Madikwe - Madikwe Hills Private Game Lodge

Morgenen starter ved daggry, når den åbne safarijeep holder klar til dagens første safari blandt områdets rige dyreliv. Dyrene er mest aktive i kølige timer først og sidst på dagen. Giraffer, zebraer og antiloper bevæger sig mod vandhullerne for at drikke, elefanterne nyder en dukkert, og har løveflokken haft heldet med sig i nattens løb, slapper de nu af ovenpå ædegildet. Leoparderne søger mod de høje træer for at sove, mens geparderne gør klar til dagens jagt. Ofte ses geparderne siddende på et højt sted, hvor de holder øje med impalaer og savannens andre byttedyr.
Det er ikke usandsynligt at oplever “The Big Five” under opholdet i Madikwe. Løven, elefanten, næsehornet, leoparden og bøflen fik dette tilnavn af fortidens storvildtsjægere, der betragtede dem som de farligste dyr at nedlægge. Kig også efter de store kudu og elan-antiloper samt de sjældne afrikanske vildhunde, der har fundet et af sine sidste fristeder her. Fugleelskere har lige så meget at glæde sig til. For mere end 300 fuglearter er registreret i området.
Tilbage på lodgen venter en overdådig morgenmad, hvorefter de varme timer tilbringes på lodgen. Har du lyst til flere oplevelser, er der mulighed for guidede gåture, hvilket giver en meget intens safarioplevelse samt mulighed for at fokusere på nogle af de mindre dyr, man ofte misser fra en safaribil. Eller find en god bog i det veludstyret bibliotek og nyd udsigten over savannen med et glas køligt hvidvin. Før du ved af det, er det tid til endnu en safari i det bløde eftermiddagslys.

Sydafrika - Madikwe Game Reserve - Tuningi Safari Lodge

Nyd den sidste safaritur og morgenmad i Madikwe Hills, inden turen går med fly tilbage til Johannesburg. Her skifter du til et andet lille fly og fortsætter til Sabi Sand Private Nature Reserve, der grænser op til verdensberømte Kruger National Park. Vel fremme indlogeres du på Leopard Hills, der ligger spredt ud over en stenet klipperyg med udsigt over landskaberne og et vandhul, hvor dyrene kommer for at drikke.
Med blot 8 luksuriøse suiter er du sikret en meget eksklusiv safarioplevelse, og hver suite byder på alle tænkelige faciliteter såsom store panoramavinduer, aircondition samt privat terrasse med plungepool og en fantastisk udsigt over de grønklædte landskaber. Den store himmelseng med myggenet sikrer den helt rigtige safaristemning, og der er tænkt på alt lige fra nespresso-maskiner og WiFi til det flotte badeværelse.
Også her er måltiderne et kapitel for sig. De dygtige kokke gør et forrygende arbejde med at forvandle lokale råvarer til moderne afrikansk cruise. Morgenmaden nydes i solen på den store terrasse, mens frokosterne serveres i skyggen af store parasoller. Middagene omkring bålet i bomaen er altid hyggelige. Men på varme dage er den stilfulde restaurant eller brisen på den store terrasse også populære.

Se video om lodgen her.

Sydafrika-Kruger-Leopard-Hills

Dagene i Sabi Sand byder på safarikørsler morgen og eftermiddag, og du har meget at glæde dig til. Sabi Sand Game Reserve grænser op til Kruger National Park, og dyrene vandre frit mellem de to områder. Det sikrer ikke blot en ualmindelig høj koncentration af vilde dyr. Fra zebraer, antiloper og giraffer til løver, bøfler, næsehorn, flodheste og elefanter. Men Sabi Sand er først og fremmest kendt for sine leoparder, der ofte lader safaribilerne komme ganske tæt på. Disse sky og elegante rovdyr er ofte de sværeste af The Big Five at finde. Men chancerne for at komme tæt på leoparder i fri natur er sandsynligvis større i Sabi Sand end noget andet sted i Sydafrika. Ikke mindst takket være lodgens dygtige rangere, der har en enorm viden om den afrikanske bush og alle de dyr, der lever i den. Hvilke dyr, du ser, er naturligvis et spørgsmål om held. Men næsten alle de ikoniske afrikanske dyr lever her. Så hold øjne og øre åbne.
Tiden mellem safarikørslerne tilbringes på lodgen. Slap af i skyggen, nyd en dukkert i poolen, eller lad lodgen arrangerer spændende udflugter i nærområdet. Det kunne være landsbybesøg, safariture til fods, golf eller en flyveture over området i helikopter eller luftballon.

Rejser til Namibia - leopard

Efter morgenens safaritur og en overdådig morgenmad er det tid at tage afsked med Sabi Sand. I bilen sidder chaufføren klar, og snart går turen mod Timbavati Private Nature Reserve. På vejen venter et ganske særligt stop ved Elephant Whispers, hvor der er alle muligheder for at interagere med disse godmodige kæmper. Efter en ridetur i de smukke omgivelser samt en champagne-picnic går turen videre mod Timbavati.
Her indlogeres du på Kings Camp. En eksklusiv safarilodge omgivet af åben savanne ved et vandhul, der frekventeres hyppigt af områdets dyr. Hver af de blot syv suiter er indrettet i stemningsfuld kolonial stil med myggenet over himmelsengen, fritstående badekar og smukke møbler i mørkt træ. Men kolonitidens opdagelsesrejsende ville næppe kunne forestille sig den luksus, der i dag møder rejsende. Swimmingpool, nystrøgne lagner og lækre middage serveret midt i naturen. Nogle ting har dog ikke ændret sig siden dengang. De strålende solnedgange over savannen, bålets knitren under en funklende stjernehimmel, eller følelsen af at falde i søvn til lyden af leende hyæner og løvernes hule brøl. Det er en oplevelse, man sent glemmer.

Se video om lodgen her.

Sydafrika-Kruger-Kings-Camp

Det er vidunderligt at sætte sig til rette i den åbne safaribil, mens solen stiger over horisonten og bader landskaberne i sit gyldne morgenlys. Den friske morgenluft. Følelsen af firehjulstrækkeren der bumler hen ad de støvede hjulspor, og spændingen når rangeren giver tegn til, at der står et eller andet længere fremme.
Alle de kendte afrikanske dyr lever omkring Kings Camp. Fra de store kattedyr til elefanter og næsehorn. Sågar de sjældne vildhunde ses af og til. Det samme gør de ekstremt sjældne hvide løver. Men glem heller ikke alle de mindre kendte dyr, der også lever i den afrikanske bush. Det kan være en skildpadde, der langsomt bevæger sig henover sandet. Farvestrålende sommerfugle eller en næsehornsfugl, der holder udkig fra trætoppene. Det kunne også være rovfugle, der cirkler højt på himlen, eller biædere, der går på vingerne i en eksplosion af farver. De er alle en lille brik i Afrikas store, komplekse økosystem.
Tilbage på lodgen venter en lækker morgenmad efterfulgt af nogle timers afslapning. Læs en god bog, nyd en drink i baren, eller tag en dyp i poolen, der ligger med udsigt over landskaberne. Hvis du ønsker det, kan lodgen arrangerer en vandresafari med en ranger, massage eller en række andre aktiviteter i området. Inden du ved af det, er safaribilen igen kørt frem og gjort klar til eftermiddagens safaritur.

Sydafrika - Kruger - Timbavati - Kings Camp

Nyd den sidste morgensafari i Afrika efterfulgt af en overdådig morgenmad, inden det er tid at tage afsked med den afrikanske bush. Fra Kings Camps lille airstrip flyver du til Johannesburg, hvor hjemrejsen begynder.

Sydafrika - Kruger - Timbavati - Kings Camp

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
8 jan 2019 - 20 dec 2019
ved 2 voksne
fra 62.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Johannesburg t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Flyrejse fra Johannesburg til Madikwe Hills t/r
 • 3 nætter i luksus-suite på Madikwe Hills
 • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Madikwe Hills
 • 2 safariaktiviteter pr. dag på Madikwe Hills
 • Flyrejse fra Johannesburg til Leopard Hills
 • 3 nætter i luksus suite på Leopard Hills
 • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Leopard Hills
 • 2 safariaktiviteter pr. dag på Leopard Hills
 • Transport fra Leopard Hills til King Camp
 • Besøg ved Elephant Whispers
 • 2 nætter i luksus-suite på Kings Camp
 • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Kings Camp
 • 2 safariaktiviteter pr. dag på Kings Camp
 • Flyrejse fra Kings Camp til Johannesburg
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Sydafrika

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel