Safari og Cape Town for hele familien

Tag hele familien med på safari og tag på opdagelse i og omkring smukke Cape Town. I starter rejsen med 3 dages superb safari i det malariafrie Madikwe Game Reserve. Her venter tætte møder med Afrikas vilde dyr – og med lidt held får I set alle af de berømte Big Five. Fra Madikwe går turen sydpå til Cape Town, hvor oplevelser i de lokale townships og en privat heldagstur rundt om Kap Halvøen til pingvinkolonier og det Kap Det Gode Håb venter. I har naturligvis også tid på egen hånd til selv at udforske Cape Town. Som en ekstra bonus bor I begge steder i værelser med plads til både 2 voksne og 2 børn.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra Sydafrika her

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen sydpå til Johannesburg i Sydafrika, hvor I ankommer den næste morgen.

Ved ankomsten til Johannesburg bliver I mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til det malariafrie private vildtreservat Madikwe Game Reserve, der ligger ca. 4 – 5 timers kørsel nord for Johannesburg lige ved grænsen til Botswana.
Her tilbringes de næste 3 nætter på den lækre Tuningi Safari Lodge.
På Tuningi venter skøn indkvartering med personlig service i et venligt og afslappet miljø. Her er børn velkomne hvor de får lov til at opleve det rige dyreliv helt tæt på. Med kun 4 luksussuiter og 2 familiesuite, er her ikke plads til mange og jeres oplevelse her vil blive yderst intim. Værelserne er indrettet i en klassisk afrikansk stil, og de har alle aircondition, pejs, stor balkon, minibar, myggenet, te/kaffe med mere. På lodgen kan I nyde dagene i den skønne pool beliggende på terrassen med udsigt over det smukke reservat og de mange dyr. Nyd også de mange safarioplevelser i både bil og gående med lodgens egne guides.

Rejser til Sydafrika - Madikwe Game Reserve - Tuningi Safari Lodge

De kommende to dage er afsat til aktiviteter i Madikwe Game Reserve. Safariturene foregår med en erfaren ranger i et åbent køretøj, de såkaldte “game-drives”.
Dyrene er mest aktive morgen og aften, hvor varmen ikke er så intens, og derfor starter dagens første safari ved daggry.
I de tidlige morgentimer bevæger dyrene sig mod vandhullerne for at stille tørsten. Girafferne kan ikke nå vandet uden at skræve og næsten knæle. Det er meget akavet, men også lidt morsomt at se på. Elefanterne tager sig en dukkert. Under et akacietræ sidder geparden. Den har nedlagt en impala og lader nu sine tre killinger æde af det friske bytte, mens den vagtsomt spejder ud over det høje græs. Løverne går nemlig ikke af vejen for gepardsteg.
Det er ikke usandsynligt, at I oplever “The Big Five” på jeres tre nætters ophold i Madikwe Game Reserve. Løven, elefanten, næsehornet, leoparden og bøflen fik tilnavnet, da tidligere tiders jægere betragtede dem som de største trofæer.
Udover den traditionelle safari findes der mange andre tilbud til jer på og omkring lodgen. I kan f.eks. tage på vandretur i bushen i selskab med en ranger. Derudover er Madikwe et perfekt sted for fugleelskere. Her findes over 350 fuglearter, I kan spotte.

Sydafrika - Madikwe Game Reserve - Tuningi Safari Lodge

Det er blevet tid til at tage afsked med Afrikas vilde dyr og sætte kursen mod en af verdens vel nok smukkeste byer, Cape Town. I bliver hentet på lodgen og kørt tilbage til Johannesburg, hvorfra I flyver til Cape Town. Her bliver I mødt af jeres private chauffør, der vil køre jer til jeres hjem for de næste 5 nætter – det lækre “The Hyde Hotel.
Dette moderne boutique style hoteller ligger i den kosmopolitske forstad Seapoint blot få minutters kørsel fra både centrum af byen og ikke mindst den populære Victoria & Alfred Waterfront.
Der er blot 100 meter ned til Seapoints strandpromenade, hvorfra man kan nyde udsigten over Atlanterhavet og livet langs promenaden.
Hotellet har 36 luksuriøst og moderne indrettede værelser fordelt på 3 kategorier; studio værelser og suiter, der er perfekte til par samt de store deluxe suiter, som egner sig specielt godt til familier. Alle 3 værelsestyper er desuden indrettet med eget kitchenette.
Hotellets skydeck og poolområde byder på en fantastisk udsigt til Cape Towns 3 kendte bjerge, Lions Head, Signal Hill og ikke mindst Table Mountain – og er det perfekte sted at runde slappe af efter en dag fyldt med oplevelser i og omkring Cape Town.
Seapoint har et væld af restauranter at vælge imellem, men hotellets egen restaurant kan absolut også anbefales. Alternativt kan I få dem til at tilberede en picnickurv, som kan medbringes til stranden eller på en tur rundt om Kaphalvøen.

Dagen byder på en spændende halvdagstur ind i det “andet Sydafrika”. I bliver hentet på hotellet og nu en venter rejse gennem Sydafrikas historie. Først stop på turen er District Six museet. I perioden 1966 – 1982 blev over 60.000 mennesker tvangsflyttet fra deres hjem i “distrikt 6” til townships udenfor byen. Efter besøg på museet går turen til byens ældste township, Langa, hvor I bl.a. besøger en lokal pub. Herefter kører I til Khaylitsha – byens største og hurtigst voksende township. Det er vigtigt at holde sig for øje, at en township ikke udelukkende er et slumkvarter. Her er også helt almindelige huse med carporte og legepladser og mennesker, som lever et almindeligt liv med 8-16 jobs. Men der er naturligvis også dyb fattigdom, som er svært for os at forstå. På trods af dette handler et besøg i en township ikke primært om fattigdom og elendighed. Det handler meget mere om vilje, og om at være stolt af det, man opnår.
Turen slutter ved frokosttid, hvorefter eftermiddagen er til fri disposition. I kan også vælge at forlænge turen med et besøg på den berygtede fængselsø Robben Island, hvor Nelson Mandela tilbragte 27 år af sit liv.

Rejser til Sydafrika - Cape Town

Dagen idag er fri til at udforske Cape Town på egen hånd.
Cape Town, der er Sydafrikas ældste by, regnes med rette blandt verdens smukkeste byer. Byen ligger ud til det mægtige Atlanterhav og i baggrunden rejser det velkendte Table Mountain sig 1086 meter over havets overflade.
I godt vejr kan I tage svævebanen til toppen af Table Mountain, hvorfra der er en storslået udsigt over byen og Cape Peninsula. På hver side af Table Mountain ses to tinder, Lions Head og Devils Peak. Myten fortæller, at det var på Devils Peak, at en soldat blev udfordret til at ryge om kap med djævelen. Om sommeren ses beviset ind imellem, når et røgtæppe af tåge lægger sig over Table Mountain.
Cape Town byder på mange spændende turistattraktioner, hvoraf den mest kendte er havnefronten Victoria and Alfred Waterfront. Her ligger nogle af Cape Towns bedste og dyreste hoteller og restauranter. Små specialforretninger, livlige markeder, store shoppingcentre og trendy caféer ligger side om side, og især om aftenen er stemningen på Victoria and Alfred Waterfront en oplevelse for sig.
I centrum af Cape Town ligger Greenmarket Square. Læg vejen forbi og gå på opdagelse ved de små boder, hvor der sælges alt lige fra modetøj, sko og smykker til afrikansk kunsthåndværk.
Langs kysterne ved Cape Town ligger flere mondæne forstæder. Green Point er blandt andet kendt for golfbanen The Metropolitan og fyret, Green Point Lighthouse, der er landets ældste. Lidt længere mod syd ligger Sea Point – et område med luksuriøse lejlighedskomplekser, restauranter, barer og natklubber. Følger I vejen sydpå, ankommer I til Clifton, der er kendt for sine gode badestrande. Hele strækningen har gode strande, der indbyder til både solbadning og vandsportsaktiviteter.

Sydafrika - Cape Town

Idag venter en af de smukkeste køreture, man kan tage på i Sydafrika. I bliver hentet på hotellet af jeres private guide og herfra sættes kursen rundt om Kaphalvøen.
Køreturen fra Cape Town og ned til det berømte Kap Det Gode Håb er en oplevelse i sig selv. Naturreservatet er ikke særlig stort, men alligevel kun overgået af Krüger National Park, når det gælder antal besøgende. Reservatet er hjem for bl.a. bavianer, bjergzebraer, klippegrævlinge og forskellige antilopearter. Områdets største attraktion er den sydligste spids, og det sydvestligste punkt i Afrika, Cape Point. Her venter et storslået og dramatisk syn, når havet slår ind over klipperne, hvoraf den højeste rejser sig 249 m over havets overflade. I godt vejr kan I være heldige at spotte delfinerne, når de boltrer sig i havet. Inden turen går videre, er det tid til at tage kabelbanen på den sceniske tur til toppen af Cape Point Peak, udsigtspunktet nær det gamle fyrtårn fra 1857.
Der gøres også stop ved Boulder’s Beach, hvor en stor koloni af de truede afrikanske pingviner, også kaldet Jackass pingviner, holder til. Her har du mulighed for at opleve pingvinerne på helt tæt hold. Dagens sidste stop er ved den 560 ha store Kirstenbosch botaniske have for foden af Taffelbjerget. I haven dyrkes 10.000 forskellige planter.

Sydafrika - Kap Det Gode Håb

Sidste hele dag i Cape Town er på egen hånd. Foretag den sidste shopping eller tag en tur ud i de maleriske vinlande. Hovedbyerne Stellenbosch og Franschoek er begge relativt små og meget charmerende byer, og vingårdene ligger spredt omkring i den flotte natur. Mange af vingårdene er bygget i den såkaldte “Cape Dutch”-stil og er meget smukke. Udover de velkendte druer Cabernet Sauvignon, Shiraz, Pinot Noir, Merlot og Cinsaut kan du smager den specielle sydafrikanske Pinotage, en krydsning mellem Pinot Noir og Cinsaut. For børnene byder vinlandene også på andet end vin – nemlig lækkerier som is og chokolade.

Australien - Vinlandet

Dagen er kommet, hvor I skal vinke farvel til Cape Town og Sydafrika. I har det meste af dagen til rådighed i byen, inden I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra kursen sættes mod Danmark.

Sydafrika - Cape Town

I ankommer til Danmark efter et dejligt familieeventyr i Sydafrika.

Flyv til Madikwe:
Det er naturligvis muligt at flyve mellem Johannesburg og Madikwe i stedet for at køre.
Tillæg pr. voksen: 1.500 kr. tur/retur
Tillæg pr. barn: 900 kr. tur/retur

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
11 jan 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 31.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 26.995 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Johannesburg og retur fra Cape Town
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Transport fra Johannesburg til Tuningi Safari Lodge
 • 3 nætter på Tuningi Safari Lodge inkl. alle måltider
 • 2 safari-aktiviteter pr. dag på Tuningi Safari Lodge
 • Transport fra fra Tuningi Safari Lodge til Johannesburg
 • Flyrejse fra Johannesburg til Cape Town
 • Privat transport fra Cape Town Lufthavn til The Hyde Hotel
 • 5 nætter på The Hyde Hotel inkl. morgenmad
 • Privat halvdagstur til Township i Cape Town
 • Privat heldagstur til Kap Det Gode Håb
 • Privat transport fra The Hyde Hotel til Cape Town Lufthavn
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Sydafrika

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel