Safari, Garden Route og Cape Town

Denne rejse giver jer tre af Sydafrikas bedste oplevelser: Safari, Garden Route og Cape Town. Efter 3 nætter omgivet af Afrikas vilde dyr i det verdensberømte Sabi Sand Game Reserve, der grænser op til Kruger Nationalpark venter en cykeltur gennem Soweto efterfulgt af nogle pragtfulde dage i egen bil langs Sydafrikas maleriske Garden Route, inden I ankommer til en af verdens vel nok smukkeste byer Cape Town. En rejse, hvor der venter jer noget af det bedste, som dette fantastiske land har at byde på.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Der flyves via en europæisk storby til Johannesburg i Sydafrika.

I Johannesburg skiftes der fly, og I fortsætter til Skukuza i Kruger-nationalparken. Ved ankomsten til Skukuza lufthavn bliver I hentet og kørt til den lækre Arathusa Safari Lodge, der ligger lige ned til floden i det verdensberømte Sabi Sand Game Reserve.
Reservatet grænser op til Kruger National Park, og der findes ingen hegn mellem dette og parken, hvilket er med til at give de vilde dyr frit lejde og dermed sikrer en utrolig høj koncentration af vilde dyr – deriblandt de eftertragtede “Big Five”, elefanten, løven, næsehornet, bøflen og leoparden.
Allerede første eftermiddag får I muligheden for at opleve disse helt tæt på. I tager på jeres første game drive i åbent køretøj og i selskab med en erfaren ranger, der har en enorm viden om dyrene og ikke mindst den afrikanske bush.
Om aftenen venter middagen tilbage på lodgen og gerne under den åbne afrikanske stjernehimmel.

Sydafrika - Sabi Sand - Arathusa Safari Lodge

Dagene på Arathusa Safari Lodge står i safariens tegn. Tidlig morgen bliver I vækket og begiver jer ud på safari. Tilbage på lodgen venter morgenmaden, hvorefter der er tid til afslapning. Arathusa Lodge har en lækker “infinity pool”, hvor man kan køle ned i de varme timer midt på dagen. Poolen har udsøgt til vandhullet – og hvilken bedre måde findes der at betragte dyrene komme ned og drikke.
Lodgen har blot 13  stråtækte hytter, der alle ligger med udsigt ned til floden. De er alle smukt indrettede og har båden indendørs badeværelse og udendørs bruser. Fra den private veranda kan man slappe af og betragte livet i floden, hvor flodheste gerne står for underholdningen. Vil I forkæle jer selv lidt ekstra kan det anbefales at bo i lodgens luksus-hytter, der har egen lille plunge pool.
Arathusa er en intim lodge den åbne planløsning og naturlige byggematerialer gør det muligt at blande harmoni med den afrikanske bush omgiver. Fællesområdet er beregnet til komfort. Hvad enten man stille vil nyde udsigten, læse en god bogeller dele dagens safarioplevelser med de andre gæster , så er lodgens varme og charme grundlaget for safarioplevelsen på Arathusa.
Om eftermiddagen er det atter tid til at drage ud i søgen efter de vilde dyr. Undervejs gøres der stop for at nyde en kølig forfriskning mens solen går ned over bushen. I vender først tilbage til lodgen efter mørkets frembrud, og her venter en overdådig middag i faklernes skær.

Sydafrika - Leopard

Der er muligvis tid til en morgensafari inden morgenmaden, hvorefter I bliver kørt til lufthavnen og flyver til Johannesburg. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel for de næste 2 nætter – det dejlige og charmerende Peech Boutique Hotel, der ligger i hjertet af forstaden Melrose. Efter tjek ind er resten af dagen til fri til afslapning eller evt. lidt shopping i et de mange shoppingcentre.

Sydafrika - Johannesburg - Skyline

Der er tid til en tidlig morgenmad, inden I bliver hentet på hotellet – og turen går nu mod det både berømte og berygtede township Soweto.
En cykeltur gennem Soweto township ved Johannesburg er en anderledes måde at opleve livet og hverdagen i et township. I kommer tættere på lokalbefolkningen end på en bustur, og I kan meget bedre se, høre og dufte byen omkring dig. Turen foregår i selskab med en lokalkendt guide, som kan fortælle dig om områdets historie og udvikling gennem tiden.
I besøger naturligvis Nelson Mandelas tidligere hus i Soweto, der nu er kendt som Mandela Family Museum. Turen tager jer desuden forbi Hector Petersons mindesmærke, inden den afsluttes med et traditionelt måltid ved Lebo’s Backpackersog I vender tilbage til jeres hotel.

Sydafrika - Johannesburg - Soweto

I bliver hentet på hotellet i Johannesburg og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til byen George. Her får I udleveret jeres lejebil og kører til byen Knysna i hjertet af Sydafrikas Garden Route. Knysna er også kendt som Sydafrikas Østers-hovedstad. Området byder på talrige og meget varierede aktiviteter for alle. I kan cykle ud på en af de mange naturskønne ruter eller måske krydse terrænet lidt fra oven på en såkaldt “trætop-tur”. Der udbydes sceniske rundflyvninger, paraglidning og “blackwater-tubing”. Alle aktiviteter er samtidig en enestående smuk naturoplevelse. Fremme i Knysna overnatter I på det lækre Elephant Hide of Knysna, der ligger højt oppe med en fantastisk udsigt over lagunen de næste 2 nætter.

Sydafrika - Knysna

I dag kan I nyde Knysna og de smukke omgivelser i jeres eget tempo. Tag ned til havnen, og besøg en af de mange restauranter, som serverer de mest delikate østers, I kan tænke jer. Hovedparten af Knysnas forretninger og restauranter findes nær havnen, og herfra kan I også tage på sejltur på den smukke lagune. Byen er meget kendt for handel med fugle udskåret i træ. Før i tiden var storvildtsjagt en meget populær aktivitet i de skovrige egne omkring Knysna. I dag er der desværre kun enkelte af de oprindelige skove tilbage, og efter sigende kun få af de vilde Knysna-elefanter. Interesserer I jer for elefanterne og deres historie, er Knysna Elefant Park et besøg værd.

Sydafrika - Knysna

Endnu en kort køretur fører jer i dag til Sydafrikas strudsehovedstad Oudtshoorn, beliggende i ”The Little Karoo”, et område der er kendt for sine strudse, vilde blomster og dramatiske veje, der skærer sig igennem bjergene. Undervejs kan I gøre stop i den skønne Wilderness National Park, der byder på et charmerende og skønt naturmix af søer, floder og frodige skove med de majestætiske bjerge i baggrunden. Området er kendt for sit rige fugleliv og om foråret i månederne fra oktober til november forvandles det til en farvepalet af vilde blomster.

Rejser til Sydafrika - Oudtshoorn

I dag venter en af de smukkeste køreture i Sydafrika. Turen går langs den maleriske Route 62 gennem byen Calitzdorp, der er centrum for Sydafrikas portvinsindustri. Herfra videre til den gamle missionsstation Amalienstein, hvor det er muligt at opleve det gamle traditionelle Karoo-landmandsliv. Byen Barrydale er sidste stop, inden I når Swellendam. I en radius af 30 km rundt om byen finder man et væld af flora, fauna og vildtliv. I Swellendam overnatter I på det historiske og centralt beliggende guest house Schoone Oordt Country House.

Sydafrika - Route 62

I befinder jer i hjertet af den sydvestlige kapprovins: Robertson-vinruten, Montagu med sine varme kilder, hvalerne i Hermanus og Bontebok National Park, der ligger 6 km syd for byen, er alle inden for rækkevidde. Swellendam er landets 3. ældste by og har mange smukke Cape Dutch-, Cape Georgian- og Cape Victorian-bygninger helt tilbage fra det 18. og 19. århundrede. Disse inkluderer den gamle Drostdy, der i dag fungerer som museum. I og omkring byen finder I noget for enhver smag, hvad enten I vil smage landets dejlige vine eller udforske den skønne natur.

Rejser til Sydafrika - Hermanus

I dag sættes kursen mod en af verdens vel nok smukkeste byer, Cape Town. I hvalsæsonen fra juni til november kan det anbefales at tage turen ned mod kysten og gøre stop i byen Hermanus. Men køreturen ind i landet gennem de sydafrikanske vinlande og byer som Paarl, Franschhoek og Stellenbosch kan absolut også anbefales. I Cape Town bor I de sidste 4 nætter på det lækre Cape Cadogan.

Dagene er på egen hånd i Cape Town – og med bilen til rådighed er der rig mulighed for både at udforske byen og det omkringliggende område. Tag turen ned langs Kaphalvøen til Kap Det Gode Håb – en skøn køretur, der byder på både pingviner og hyggelige små kystbyer kombineret med storslået natur. I kan også besøge den berygtede fængselsø Robben Island eller blot slentre rundt på den berømte Victoria & Alfred Waterfront, hvor I finder et væld af butikker og restauranter. Mulighederne er mange – og én ting er sikkert – dagene i Cape Town vil ikke blive kedelige.

Rejser til Sydafrika - Boulders Beach

Efter morgenmaden er der tid til at nyde de sidste timer og måske få shoppet det sidste i Cape Town, inden I kører til lufthavnen, hvor lejebilen afleveres, og jeres hjemrejse kan begynde.

Rejser til Sydafrika - Cape Town - Langa

I ankommer til København hen på formiddagen.

“Eksperterne”
En vigtig del af en succesrig safari er guiden – en ranger. Hans viden, entusiasme og forståelse for naturen er uvurderlig – og smittende. Han ved, hvor dyrene befinder sig, eller finder dem hurtigt ved hjælp af spor, lyde og efterladenskaber. Rangeren ved praktisk talt alt om plante- og dyrelivet i reservatet. Ofte har rangeren en tracker med. Det er for det meste lokale, der har levet i og med naturen i årevis. Trackeren er ekspert i at “læse naturen” og kan spotte selv de mest kamuflerede og skjulte dyr og fugle.

Game-drive
Der findes flere former for safariaktiviteter, men den mest kendte og udbredte er “game-drive”. Disse køres for det meste tidlig morgen og sidst på eftermiddagen, men flere og flere steder tilbyder også aften “game-drive” (“night drive”), hvor rangeren bruger projektører til at spotte dyrene. På disse ture er man specielt på udkig efter de sky natteaktive dyr.

Game-walk
“Game walk” – eller “bush-walk” – ledes af erfarne rangere og er en udfordrende oplevelse for alle sanser. At gå midt ude i bushen i dyrenes verden er en oplevelse du aldrig glemmer. “Game-walk” foregår oftest midt på dagen, hvor dyrene er mindst aktive.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
11 dec 2018 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 34.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Johannesburg og retur fra Cape Town
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Indenrigsflyvning fra Johannesburg til Hoedspruit t/r
 • Transport fra Hoedspruit lufthavn til Arathusa Safari Lodge t/r
 • 3 nætter på Arathusa Safari Lodge
 • Alle måltider på Arathusa Safari Lodge
 • 2 game drives pr. dag på Arathusa Safari Lodge
 • Privat transport fra Johannesburg lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter på The Peech Boutique Hotel i Johannesburg inkl. morgenmad
 • Cykeltur i Soweto inkl. frokost
 • Indenrigsflyvning fra Johannesburg til George
 • 9 dages billeje, Toyota Corolla el. lign. inkl. fri km og alle forsikringer
 • 2 nætter på The Elephant Hide of Knysna i Knysna med morgenmad
 • 1 nat på La Plume Guest House i Oudtshoorn med morgenmad
 • 2 nætter på Schoone Oordt Country House i Swellendam med morgenmad
 • 4 nætter på Cape Cadogan i Cape Town med morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Sydafrika

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel