Malariafri safari og maleriske Cape Town

Den hyggelige og intime Hlosi Game Lodge  danner rammen om jeres safari det malariafrie Amakhala Game Reserve. Her venter 3 nætter i luksus safaritelte omgivet af Afrikas vilde dyr – deriblandt de eftertragtede “Big Five”. Amakhala ligger blot en lille times kørsel fra Port Elizabeth på Sydafrikas sydkyst i et utroligt naturskønt område, og landskabet er helt fantastisk. Der findes mange imponerende udsigtspunkter, hvor I kan nyde en “sundowner”, alt imens solen går ned over området. Fra safari går turen mod en af verdens vel nok smukkest beliggende byer, Cape Town. Her har 5 nætter det hyggelige Charles Luxury Guest House, der er det perfekte udgangspunkt for at udforske denne pragtfulde by og ikke mindst området omkring den.
Rejsen kan også foretages i omvendt rækkefølge med start i Cape Town og afslutning på safari.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

I flyver fra Danmark med et flyskifte undervejs til Johannesburg, hvor I ankommer den næste dag.

I Johannesburg skifter I fly og fortsætter rejsen videre sydpå til byen Port Elizabeth. Her bliver I hentet ved ankomsten og kørt til det private vildtreservat Amakhala, der ligger ca. 1 times kørsel væk.
I Amakhala venter 3 nætter blandt Afrikas vilde dyr i den lille og intime Hlosi Game Lodge. Lodgen har 14 luksuriøse værelser, hvoraf flere er velegnet for familier. Der er seks suiter og otte luksustelte, som ligger smukt på en bakke med udsigt til en flod og det grønne landskab. Alle har de en privat terrasse eller balkon. I lodgens hovedbygning finder du den elegante lounge, et spiseområde og en bar, som er indrettet i den typiske afrikanske stil med varme farver og højt til loftet. Tilknyttet hovedbygningen er der en stor terrasse, hvorfor du har udsigt til poolen og et lille vandhul.

I står tidligt op, og i selskab med jeres erfarne ranger tager I på game drive i Amakhala. Her er der rig mulighed for at opleve Afrikas vilde dyr fra jeres åbne køretøj. Undervejs gøres der stop for at nyde morgenkaffen, og efter ca. 3-4 timer på safari vender I tilbage til campen, hvor morgenmaden venter.
Herefter er der tid til at slappe af og blot nyde den skønne natur, inden frokosten serveres.
Om eftermiddagen begiver I jer atter ud på safari i søgen efter de vilde dyr. I Amakhala er der mulighed for at opleve bl.a. elefanter, næstehorn, giraffer, zebraer og adskillige antilope-arter – heriblandt den største af slagsen, Eland, der kan veje op til et ton.
Også løver og leoparder findes i området, og at opleve disse store katte, er især en helt speciel oplevelse.
Når mørket falder på, vender I atter tilbage til campen, hvor lanterne kaster deres særlige lys over terrassen, og I nyder en lækker middag under den åbne afrikanske stjernehimmel.

Hvis tiden tillader det byder dagen på et sidste game drive inden morgenmaden nydes og I køres til lufthavnen i Port Elizabeth. Herfra flyver til Cape Town, hvor I ved ankomsten bliver mødt af jeres private chauffør, der kører jer til jeres hjem i denne pragtfulde by.
Det hyggelige Charles Luxury Guest House ligger i det område af Cape Town, der hedder De Waterkant Village, der er kendt for sines mange små caféer og stadig blot få minutter fra Cape Towns mange attraktioner. Det perfekte udgangspunkt for at opleve denne maleriske storby og alt hvad området omkring byen har at byde på. Stedet har kun 11 værelser, der alle er moderne indrettet. Fra de 2 tagterrasser kan man nyde udsigten over Cape Town og Table Mountain og skulle man have lyst til en dag på stranden er der gratis adgang til The Bay Hotel i Camps Bay’s beach club under hele opholdet.

Dagene i Cape Town er på egen hånd, men det er naturligvis muligt at tilkøbe udflugter, hvis man ønsker dette.
Selve byen byder på mange turistattraktioner, hvoraf en af de mest kendte er havnefronten Victoria & Alfred Waterfront. Her ligger nogle af Cape Towns bedste og dyreste hoteller samt restauranter. Her finder I mange specialforretninger, shoppingcentre, markeder, biografer og trendy caféer. Stemningen på Victoria & Alfred Waterfront er især om aftenen en oplevelse for sig.
I centrum af Cape Town ligger Greenmarked Square, der nok er byens dejligste plads. Her kan købes alt lige fra modetøj, sko og smykker til afrikansk kunsthåndværk.
Tag turen ned langs Kap-halvøen til Kap Det Gode Håb, eller bestig Table Mountain, og nyd udsigten over byen. Eller besøg den berygtede fængselsø Robben Island, hvor Nelson Mandela tilbragte 27 år af sit liv. Kombiner det eventuelt med et besøg i Langa Township, og oplev en anden side af Sydafrika. Mulighederne er mange, og MarcoPolo hjælper gerne med at arrangere udflugterne for jer.

I har hele dagen til at få de sidste indtryk af Cape Town med, inden I sidst på eftermiddagen bliver hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra turen går tilbage til Danmark med flyskifte undervejs.

Der er ankomst til Danmark efter en oplevelsesrig rejse med safari og Cape Town.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Port Elizabeth og retur fra Cape Town
 • Indenrigsflyvning fra Port Elizabeth til Cape Town
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Port Elizabeth Lufthavn til Hillsnek i Amakhala Private Game Reserve t/r
 • 3 nætter i luksus safaritelt på Hlosi Game Lodge
 • Alle måltider inkl. udvalgte drikkevarer på Hlosi Game Lodge
 • 2 safariaktiviteter pr. dag på Hlosi Game Lodge
 • Privat transport fra Cape Town lufthavn til Cape Riviera Guest House t/r
 • 5 nætter på Charles Luxury Guest House inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 mar 2018 - 30 sep 2018
ved 2 voksne
fra 19.895 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
1 okt 2018 - 10 dec 2018
fra 22.895 kr.
Kontakt os for pris
11 dec 2018 - 10 jan 2019
fra 26.995 kr.
Kontakt os for pris
11 jan 2019 - 31 mar 2019
fra 22.895 kr.
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
0
   
   

Sådan bestiller du en rejse til Sydafrika

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail, chat med os eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel