Dubai og Sydafrika

På denne rejse oplever du tre helt forskellige områder. Første stop er Dubai, der rejser sig af ørkensandet som en funklende oase. Dubai er en by for alle sanser, hvor gamle arabiske traditioner og topmoderne arkitektur mødes i skøn forening. Du har to hele dage til at udforske byen, der blandt andet byder på verdens højeste bygning, tidløse ørkenlandskaber og shopping i verdensklasse.

Fra Dubai fortsætter du til Cape Town i Sydafrika, hvor du indlogeres på et lækkert guesthouse i den eksklusive strandbydel Camps Bay. En spændende dagstur med privatchauffør tager dig ad dramatiske kystveje til Kap det Gode Håb. Undervejs besøger du hyggelige, historiske byer, en pingvinkoloni og Cape Towns berømte botaniske have. Men du har også to hele dage til at udforske Cape Town på egen hånd.

Rejsen fuldendes tre nætter på et charmerende og meget lækkert guesthouse i den historiske by Stellenbosch, der er blandt Sydafrikas ældste byer. Stellenbosch er kendt for sin hyggelige historiske bymidte samt fantastiske vingårde, der ligger spredt ud i de smukke, frodige landskaber omkring byen. Du oplever byen til fods med en lokal guide, der introducerer dig til en lang række lokale specialiteter. Lige fra lokale snacks, retter og deserter til de vine, der har gjort Sydafrika til et af verdens mest populære vinlande.

Ønsker du at forlænge rejsen med safari i Kruger eller i et af Sydafrikas mange andre glimrende safariområder, er det naturligvis muligt.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra hotellet i Cape Town

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du med Emirates direkte til Dubai, hvor du lander lige omkring midnat. I lufthavnen står en chauffør klar til at køre dig til dit førsteklasses hotel for de næste 3 nætter. Her kan du hvile ud oven på flyrejsen, så du er klar til morgendagens eventyr.

Forenede Arabiske Emirater - Dubai

Dubai er i den grad kontrasternes by. Her står overdådige moskeer og traditionelle vindtårne side om side med fremtidsagtige skyskrabere og millionvillaer på menneskeskabte øer. Gigantiske shoppingcentre lokker med internationale mærkevarer, og i de eksotiske basarer faldbydes guld og krydderier side om side med alverdens andre varer. På byens gourmetrestauranter serveres specialiteter fra hele verden, alt imens den søde duft af vandpiber siver ud af små, lokale caféer, hvor mænd iført de traditionelle hvide dragter ordner verdenssituationen over kopper med sød te.

Dagene er frie til at udforske Dubai på egen hånd, og muligheder er der masser af. Du kunne for eksempel nyde udsigten over byen fra verdens højeste bygning, Burj Khalifa, efterfulgt af eftermiddagste på det ultraluksuriøse Burj al Arab og et besøg i den smukke Jumeirah-moské. Du kan også udforske det traditionelle område Bastakia samt Dubai Creek, der bedst opleves ombord på en traditionel dhow. Eller læg byen bad dig og oplev ørkenen, hvor sandklitterne strækker sig mod horisonten. Tidligere fragtede kamelkaravaner værdifulde skatte gennem labyrinten af sand, men i dag er en god, solid firehjulstrækker den mest populære måde at udforske ørkenen på. Hvordan du vælger at bruge dagene er helt op til dig, og det er naturligvis muligt at forlænge opholdet, hvis du ønsker mere tid i Dubai.

Forenede Arabiske Emirater - Dubai

Fra Dubai fortsætter du til Cape Town, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til Sea Five Boutique Hotel. Hotellet ligger for foden af bjergene blot 300 meter fra stranden i det trendy og eksklusive område Camps Bay, der byder på fantastiske solnedgange samt et væld af gode restauranter. Med blot syv smukt indrettede værelser er der tale om et virkelig eksklusivt guesthouse med en meget personlig og intim stemning. Værelserne er individuelt indrettet af den sydafrikanske designer Francois Du Plessis og blander på smukkeste vis middelhavsstemning med dekorative sydafrikanske touches og masser luft og lys. Hotellet byder desuden på hyggelige steder at sidde og slappe af samt et lille poolområde. Så der er alle muligheder for at komme ned i gear mellem Cape Towns mange oplevelser. Du kan bruge resten af dagen på at udforske Cape Town eller blot nyde en kølig forfriskning på en af de mange restauranter eller caféer langs strande i Camps Bay.

Sydafrika_Cape Town_Camps Bay

Store naturoplevelser venter i dag, når du efter morgenmaden bliver hentet af en privatchauffør og guide. Forude venter en forrygende flot køretur ned til Kap det Gode Håb, hvor Atlanterhavet og Det Indiske Ocean mødes. Første stop er udsigtspunktet Llandudno, hvorfra du har et flot vue over kysten. Herfra fortsættes til Hout Bay, der er en hyggelig lille by med fiskerbåde, en fin strand og ikke mindst en flot udsigt mod bjergene. Tillader vejret det, er det muligt at tage på en sælsafari herfra (ikke inkluderet).

Fra Hout Bay snor vejen sig langs den dramatiske kyst ned til Kap Det Gode Håb. Udsigten over havet bliver ikke bedre end fra spidsen af halvøen. Men området byder også på en særlig natur, der er hjem for blandt andet et rigt fugleliv, zebraer, strudse, aber, antiloper og en række andre dyr. Historiske fyrtårne står på de yderste klippeskær for at hjælpe skibene rundt om den skarpe pynt. Men det til trods, er mange skibe er gået på grund langs denne kyst gennem tiden.

Efter frokost på en lokal restaurant (ikke inkluderet), går turen videre til den historiske by Simon’s Town, der er kendt for sine smukke bygninger i victoriansk stil. På den nærliggende Boulders Beach holder en koloni af afrikanske pingviner til. Via gangbroer er det muligt at komme ganske tæt på de charmerende pingviner i deres naturlige omgivelser, og på det lokale informationscenter kan du lære meget mere om dyrene.

Dagens sidste stop er Cape Towns botaniske have Kirstenbosch. Haven blev grundlagt helt tilbage i 1913 for at beskytte det særlige planteliv på Kap-halvøen, og er i dag en af verdens mest berømte botaniske haver. Ikke mindst på grund af sin smukke beliggenhed for foden af Table Mountain. Efter besøget i den botaniske have, går turen tilbage til hotellet i Camps Bay.

Sydafrika - Kap Det Gode Håb

Dagen er frie til at nyde Cape Town på egen hånd. Camps Bay er uden tvivl blandt de mest attraktive steder at bo i Cape Town. Udover at have stranden og et stort udvalg af restauranter i gå-afstand fra hotellet, er du blot 5 minutters kørsel fra Table Mountain og 20 minutter fra Victoria og Alfred Waterfront, der er et populært område fyldt med butikker og restauranter. Du kan også tage gondolen til toppen af Table Mountain, der byder på vandreture og forrygende udsigter. Eller dyk ned i historien på Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 18 år. Helt andre oplevelser kan du få i et af byens townships, som du kan besøge på en guidet tur. Eller lej i bil og kør en tur langs kysten. Et oplagt mål kunne være byen Hermanus, der fra juli til november er blandt de bedste steder i verden at se hvaler tæt på kysten. Mulighederne er mange, men du er naturligvis også velkommen til bare at slappe af ved poolen, hvis du foretrækker det.

Rejser til Sydafrika - Cape Town - Langa

Du bliver hentet på hotellet og nu venter en 30 minutters helikoptur over Cape Town og Kaphalvøen.
Flyvingen går langs Atalnterhavskysten over Cliftons hvide sandstrande langs de imponerende klippeformationer også kendt som Twelve Apostles til Llandudno’s rå skønhed.
Herfra videre over byen Hout Bay med en fantastisk udsigt til Seal Island og langs Chapman’s Peaks serpentinerveje og de imponerende laguner ud for Noordhoek Beach. Sidste stræk på flyveturen tager jeg ind i landet over fiskerlandsbyen Fish Hoek langs Muizenberg til den frodige Constantia Valley.
Dette er en fantastisk måde at se de mange højdepunkter fra turen til Kap Det Gode Håb fra et helt andet perspektiv.
Tilbage i Cape Town er resten af dagen til fri disposition.

Sydafrikas første vinstokke blev plantet på Kaphalvøen helt tilbage i 1650’erne med det formål at forbygge skørbug hos de søfolk, der lagde til i den unge koloni på den lange rejse mellem Asien og Europa. Vinen blev dog hurtigt populær også blandt folk uden den store risiko for skørbug, og siden da er Sydafrika blevet et af de mest populære vinlande i verden. Særlig velegnet til vindyrkning er området umiddelbart øst for Cape Town, der i dag slet og ret er kendt som Vinlandet. Midt i det hele ligger den hyggelige by Stellenbosch, der kan føre sine rødder helt tilbage til grundlæggelsen af de første europæiske kolonier i denne del af landet.

Fra Cape Town er den kun en kørt køretur med privatchauffør til River Manor Boutique Hotel i hjertet af Stellenbosch, hvor du indlogeres for de kommende tre nætter. Fra hotellet har du alle Stellenboschs herligheder inden for let gåafstand. Hotellet selv består af to smukke historiske bygninger beliggende i en fin have ned til Eerste River. Hotellet fanger på bedste vis den historiske stemning i Stellenbosch, naturligvis uden at gå på kompromis med moderne bekvemmeligheder som aircondition, TV og wi-fi. Her er tænkt på det hele. Fra luksus-badeartiklerne i badeværelset og sherry på værelset til de små udsøgte lækkerier, fra den lokale nougat-producent Sally Williams, der ligger på hovedpuden.

Sydafrika - Stellenbosch - River Manor - pool

Dagens guidede tur er en oplevelse for alle sanser. Du starter til fods med en gåtur gennem Stellenbosch. Undervejs på gåturen gennem byen fortæller guiden om Stellenboschs historie samt ikke mindst det lokale køkken, der har rødder i både Asien, Europa samt naturligvis det sydlige Afrika. Du stopper også flere steder for at smage på lokale specialiteter. Det kunne være traditionelle snacks såsom biltong og droëwors, der er en slag pølse. Du smager også på vine og hedvine fra markerne omkring byen, inden frokosten byder på lokale retter såsom Bobotie og gule ris, kyllingpie, grønsager, chutney og meget mere. Frokosten fuldendes med smagsprøver på sydafrikanske desertklassikere som koeksister, milktart, baked pudding og Amarula mousse. Dertil serveres lokal te. Flere smagsoplevelser venter i løbet af eftermiddagen, hvor du besøger to vingårde uden for byen. Det er en flot køretur, der giver en god introduktion til de smukke landskaber omkring Stellenbosch.

Sydafrika_Stellenbosch_Vinmarker

Dagen er fri til at nyde Stellenbosch og Vinlandet på egen hånd. Måske har du lyst til at besøge yderligere et par vingårde. En god måde at udforske området på er ved at leje en cykel og trille gennem de frodige landskaber fra vingård til vingård. Du kan også vælge at blive i Stellenbosch og nyde en lækker frokost på en af byens mange hyggelige restauranter efterfulgt af en tur i poolen på dit hotel. Mulighederne er mange, og dagen er helt din egen.

Rejser til Sydafrika - Vinlandet

Nyd den sidste morgen i Sydafrika, inden det er tid at vende hjemad. Når tid er, bliver du hentet på hotellet af din privatchauffør, der kører dig til lufthavnen i Cape Town, hvor hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 okt 2018 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 24.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 maj 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 19.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 okt 2019 - 30 nov 2019
ved 2 voksne
fra 25.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse med Emirates fra København til Cape Town t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Dubai lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter på førsteklasses hotel i Dubai
 • Transfer fra Cape Town Lufthavn til Camps Bay
 • 4 nætter på Sea Five Boutique Hotel inkl. morgenmad
 • Privat heldagstur til Kap Det Gode Håb
 • 30 minutters helikopter flyvning over Cape Town
 • Privat transport fra Camps Bay til Stellenbosch
 • 3 nætter på River Manor i Stellenbosch inkl. morgenmad
 • Heldags mad- og vinsmagningstur i Stellenbosch inkl. frokost
 • Privat transport fra Stellnebosch til Cape Town Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Sydafrika

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel