Det bedste af Kaplandet

Oplev det bedste af Kaplandet, som byder på alt fra malariafri safari i private vildtreservater til skøn natur langs Garden Route, fantastiske vine og delikatesser i vinlandet og ikke mindst en af verdens smukkeste beliggende byer – Cape Town.

Hele vejen gennem Kaplandet bor I på små intime steder – der alle har hver deres unikke charme. Ægte safaritelte- og stemning i Quartermains Camp, stilren luksus på The Robberg i Plettenberg Bay, historisk charme på Avondrood i Franschhoek og ikke mindst chic elegance på Four Rosmead i Cape Town.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra Sydafrikas strande her

Dagsprogram

I flyver med to flyskift til Port Elizabeth på Sydafrikas sydkyst.

Ved ankomsten til Port Elizabeth får I udleveret jeres lejebil, og kursen kan nu sættes mod det malariafrie private Amakhala Game Reserve – en tur på ca. 1 time.
Her tilbringes de første to nætter på Quartermains Camp, der er en tro kopi af en ægte safari camp fra 20’ernes Afrika.
Quartermain’s Camp er inkarnationen af kolonitidens safariånd fra en æra, hvor eventyret lå lige rundt om hvert et hjørne.
De originale hvide safaritelte er alle indrettet i kolontidens stil, men har dog alle eget bad og toilet. Der findes ingen elektricitet i lejren, og maden tilberedes over åben ild og serveres i den hyggelige boma under den åbne himmel – og om aftenen et tæppe af stjerner.
Campen har blot 3 telte med plads til i alt 6 personer – så den intime stemning forbliver intakt.
Imellem aktiviteterne er der rig mulighed for at slappe af i bomaen eller på jeres egen private terrasse og blot nyde naturens lyde – og måske endda se den sky bush-buck, der holder til omkring campen.
I Quartemain’s Camp hersker safariånden stadig, og enhver indsats er blevet gjort for at forblive tro mod ekspeditions- og pionérstilen.
Jeres værter er med til at gøre jeres ophold helt specielt – og de øser gerne ud af deres store viden om og oplevelser fra den afrikanske bush.
Allerede første eftermiddag tager I på safari for at opleve Afrikas vilde dyr.

Det bedste af Kaplandet

I står tidligt op, og i selskab med jeres erfarne ranger tager I på game drive i det prisvindende Amakhala Game Reserve. Begge steder er der rig mulighed for at opleve Afrikas vilde dyr fra jeres åbne køretøj. Undervejs gøres der stop for at nyde morgenkaffen, og efter ca. 3-4 timer på safari vender I tilbage til campen, hvor morgenmaden venter.
Herefter er der tid til at slappe af og blot nyde den skønne natur, inden frokosten serveres.
Om eftermiddagen begiver I jer atter ud på safari i søgen efter de vilde dyr. Både på Amakhala og Shamwari er der mulighed for at opleve bl.a. elefanter, næstehorn, giraffer, zebraer og adskillige antilope-arter – heriblandt den største af slagsen, Eland, der kan veje op til et ton.
Også løver og leoparder findes i området, og især i Shamwari er der gode muligheder for tætte møder med disse Afrikas store katte.
Når mørket falder på, vender I atter tilbage til campen, hvor lejrbålet kaster sit flammeskær over bomaen, og I nyder en lækker middag under den åbne afrikanske stjernehimmel.

Sydafrika - Amakhala Game Reserve - Hlosi Game Lodge

Der er tid til et sidste game drive i Amakhala, inden I starter bilen og sætter kursen mod kystbyen, Plettenberg Bay, også kendt som millionærernes legeplads. Her tilbringes de næste 3 nætter på den 5-stjernede Robberg Beach Lodge – der ligger lige ved stranden. Robberg Lodge er indbegrebet af sydafrikansk strandliv. Værelserne er store og stilrent indrettede i lyse farver. Lodgen fordeler sig over flere niveuaer og der findes 2 mindre swimmingpools. Tagterrassen er det perfekte sted at nyde en kølig drink efter en lang dag på stranden – og ikke mindst nyde den fantastiske solnedgang – og med lidt held måske spotte sprayen fra hvaler i det fjerne.

Sydafrika - Amakhala - Hillsnek

Det her er strandliv, når det er bedst – og skulle tiden på stranden falde jer for lang, byder området også på et væld af andre aktiviteter. “Plet Bay” er kendt for sine lækre strande og laguner, og i byen finder I et væld af restauranter, caféer, specialbutikker og gallerier. Tag på vandretur i det nærliggende Robberg Nature Reserve, besøg den hyggelige by Knysna, der ligger i hjertet af Garden Route og også er kendt som Sydafrikas Østers-hovedstad, hvor der også findes et væld af butikker og restauranter. For de mere aktive er der også mulighed for mountain-biking, kanosejlads eller vandreture i den naturskønne Tsitsikamma National Park.

Strandferie - Plettenberg Bay

Fra Plettenberg Bay går turen nu mod byen Franschhoek i hjertet af de sydafrikanske vinlande.
I kan vælge den direkte rute, der går gennem Knysna, Mossel Bay og Swellendam, eller I kan føje lidt kilometer til ruten og køre langs den maleriske Route 62 gennem strudsebyen Oudtshoorn og de smukke bjerglandskaber og vinmarker på Robertson Wine Route gennem byer som Montagu og Ashton.
De næste 2 nætter tilbringes på det hyggelige og dejlige Avondrood Guest House i Franschhoek.
På Avondrood Guest House venter førsteklassesindkvartering i naturskønne omgivelser i gå afstand fra Franschhoeks hyggelige centrum. Stedet, der er en victoriansk bygning fra 1870, har blot 8 værelser, der alle er individuelt indrettede og emmer af charme.
Den 2000 m2 store have med swimmingpool indbyder til afslapning efter en dag med vinsmagninger i og omkring Franschhoek og på de køligere vinteraftener indbyder den stemningsfulde guest lounge med åben pejs til hygge.

Sydafrika - Knysna

I dag er der rig mulighed for at udforske vinlandet og smage på nogle af de mange dejlige og udsøgte sydafrikanske vine. Vingårdene ligger som perler på snor, og det er blot at planlægge sine besøg og køre ud i området. Snyd heller ikke jer selv for et besøge byen Stellenbosch, der blev grundlagt i 1679 og er den næstældste by i Sydafrika og regnes for en af de bedst bevarede byer fra sin tid. De gamle stråtækte huse, opført i kap-hollandsk stil, og majestætiske egetræer dominerer den idylliske by.

Australien - Vinlandet

Sidste stop på jeres rejse rundt i Kaplandet er “moderbyen” Cape Town, der ligger blot en lille times kørsel fra Franschhoek. Cape Town er en af verdens vel nok smukkeste byer og må siges at være “et must” på en rejse til Sydafrika.
De sidste 3 nætter tilbringes på det lækre Four Rosmead Hotel, der ligger højt oppe ad Taffelbjergets skråning, med udsigt over bugten. Dette historiske manor house er opført i 1903 med kun otte suiter og en opvarmet pool og jacuzzi. Det er et helt vidunderligt sted at bo sted med en atmosfære og personlig service, som ikke findes mange steder.
Efter ankomsten er dagen til fri disposition til at udforske byen på egen hånd eller blot slappe af og nyde stedets historiske charme.

Sydafrika - Cape Town

Dagene er på egen hånd.
Selve byen byder på mange turistattraktioner, hvoraf en af de mest kendte er havnefronten Victoria & Alfred Waterfront. Her ligger nogle af Cape Towns bedste og dyreste hoteller samt restauranter. Her finder I mange specialforretninger, shoppingcentre, markeder, biografer og trendy caféer. Stemningen på Victoria & Alfred Waterfront er især om aftenen en oplevelse for sig.
I centrum af Cape Town ligger Greenmarked Square, der nok er byens dejligste plads. Her kan købes alt lige fra modetøj, sko og smykker til afrikansk kunsthåndværk.
Tag turen ned langs Kap-halvøen til Kap Det Gode Håb, eller bestig Table Mountain, og nyd udsigten over byen. Eller besøg den berygtede fængselsø Robben Island, hvor Nelson Mandela tilbragte 27 år af sit liv. Kombiner det eventuelt med et besøg i Langa Township, og oplev en anden side af Sydafrika. Mulighederne er mange, og MarcoPolo hjælper gerne med at arrangere udflugterne for jer.

Sydafrika - Boulders Beach

Det er blevet tid til at tage afsked med Cape Town og Sydafrika. I har det meste af dagen til rådighed, inden I hen på eftermiddagen bevæger jer mod lufthavnen, hvor jeres lejebil afleveres, og I flyver tilbage mod Danmark.

Sydafrika - Cape Town

I ankommer til København hen på formiddagen efter et flyskifte undervejs.

“Eksperterne”
En vigtig del af en succesrig safari er guiden – en ranger. Hans viden, entusiasme og forståelse for naturen er uvurderlig – og smittende. Han ved, hvor dyrene befinder sig, eller finder dem hurtigt ved hjælp af spor, lyde og efterladenskaber. Rangeren ved praktisk talt alt om plante- og dyrelivet i reservatet. Ofte har rangeren en tracker med. Det er for det meste lokale, der har levet i og med naturen i årevis. Trackeren er ekspert i at “læse naturen” og kan spotte selv de mest kamuflerede og skjulte dyr og fugle.

Game-drive
Der findes flere former for safariaktiviteter, men den mest kendte og udbredte er “game-drive”. Disse køres for det meste tidlig morgen og sidst på eftermiddagen, men flere og flere steder tilbyder også aften “game-drive” (“night drive”), hvor rangeren bruger projektører til at spotte dyrene. På disse ture er man specielt på udkig efter de sky natteaktive dyr.

Game-walk
“Game walk” – eller “bush-walk” – ledes af erfarne rangere og er en udfordrende oplevelse for alle sanser. At gå midt ude i bushen i dyrenes verden er en oplevelse du aldrig glemmer. “Game-walk” foregår oftest midt på dagen, hvor dyrene er mindst aktive.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 mar 2019 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 22.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 maj 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 18.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 okt 2019 - 10 dec 2019
ved 2 voksne
fra 23.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
11 dec 2019 - 28 feb 2020
ved 2 voksne
fra 26.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 mar 2020 - 30 apr 2020
ved 2 voksne
fra 23.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Port Elizabeth og retur fra Cape Town
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • 11 dages billeje, Toyota Etios el. lign. inkl. fri km, alle forsikringer samt GPS
 • 3 nætter på Quartermains Camp
 • Alle måltider på Quartermains Camp inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe)
 • 2 safariaktiviteter pr. dag på Quartermains Camp
 • 3 nætter på Robberg Beach Lodge inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Avondrood Guest House inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Four Rosmead inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Sydafrika

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel