Den ultimative safari i Kruger

Kruger National Park er med rette en af Afrikas mest berømte nationalparker, og på denne safari i Kruger har du ualmindelig god tid til at nyde områdets vilde landskaber og overflod af dyr. Du bor på tre fantastiske safarilodges, der viser Krugers natur fra tre meget forskellige sider. Alle er de beliggende i private vildtreservater, hvilket sikrer en tættere og mere eksklusiv safarioplevelse. Områderne er forbeholdt overnattende gæster, og da off-road kørsel er tilladt i de private reserver, er det ofte muligt at komme tættere på dyrene her end i resten af nationalparken. Ikke mindst i de åbne safarijeeps. Safari til fods kan som regel også arrangeres.

Først venter The Outpost, der ligger omgivet af vildt og utæmmet natur i den afsidesliggende nordlige del af Kruger. Dernæst fortsættes til Timbavati Private Nature Reserve, der byder på alle de ikoniske afrikanske dyr, inden rejsen slutter i Sabi Sand Private Nature Reserve, der især er kendt for sine leoparder og andre store kattedyr. Der er lagt op til safari i absolut verdensklasse tilført masser af forkælelse og 5-stjernet luksus.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra Sydafrika her

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen sydpå mod Johannesburg. Der er højest en times tidsforskel i Sydafrika, så turen giver som regel ikke jetlag.

Efter ankomst i Johannesburg skifter du til et mindre fly og fortsætter via Phalaborwa til den lille airstrip ved The Outpost i den meget afsidesliggende nordlige del af Kruger National Park. Her indlogeres du i en af The Outposts 12 moderne safarivillaer, der ligger spredt ud over en klipperyg omgivet af vild natur.

Villaerne er moderne indrettet, og der er mange gennemtænkte detaljer der sikrer, at du får det fulde udbytte ud af den fabelagtige beliggenhed. Eksempelvis kan en stor del af væggen foldes væk med en fjernbetjening, så du får en fantastisk 180 graders udsigt fra både sengen og villaens loungeområde. Samme filosofi går igen i det imponerende badeværelse, hvor du kan sidde i badekaret og nyde udsigten over floden og de grønklædte sletter under dig. På klare dage kan du se helt til Mozambique herfra.

Fællesområderne er mindst ligeså imponerende. Den stramme moderne stil blødes op af velvalgte design-touches såsom mørkt træ, farvestrålende puder og rå sten, der får bygningerne til næsten at forsvinde i naturen. Særlig magisk er stemningen omkring poolen, når mørket falder på, og petroleumslamperne tændes.

Se video om lodgen. klik her.

Sydafrika - Kruger - The Outpost (18)

Dagene starter med en safari ved daggry, når dyrene er mest aktive. Safariturene foregår i åbne jeeps, hvilket sikrer det bedste udsyn og følelsen af at være helt tæt på dyrene. Snart bumler du gennem det tidlige morgengry omgivet af Afrikas vilde dyr. Naturen i denne del af Kruger er mere tør og stenet end længere sydpå. Floder skærer sig gennem landskaberne, hvor store baobab-træer strækker deres nøgne grene mod himlen.

Trods de tørre omgivelser er dyrelivet rigt, og alle de eftertragtede “Big Five” lever i området. Løven, elefanten, næsehornet, leoparden og bøflen fik dette tilnavn af fortidens storvildtsjægere, der betragtede dem som de farligste dyr at nedlægge. Særligt nyala-anteloper, bushbuck og bøfler er talrige omkring The Outpost. Det samme er elefanterne, der kommer i flokke for at drikke ved Luvuvhu-floden. Højere oppe i de stenede klippepartier søger hvide næsehorn og leoparder efter føde, og på himlen er der observeret mere end 350 fuglearter. Kun gæsterne på områdets tre lodges har lov til at køre safari på det 26.500 hektarer store private reservat, hvilket sikrer en meget eksklusiv og vild naturoplevelse.

Efter nogle spændende timer mellem dyrene går turen tilbage til lodgen, hvor et overdådigt morgenmåltid venter. Herefter byder de varme timer midt på dagen på afslapning på terrassen og måske et dyp i poolen. Har du lyst til flere oplevelser, kan guidede gåture og landsbybesøg arrangeres. Frokosten serveres midt på dagen, og snart er det igen tid at sætte sig til rette i jeepen og køre på safari i det bløde eftermiddagslys.

Sydafrika - Kruger - The Outpost (23)

Nyd den sidste safaritur og morgenmad i de tørre landskaber ved The Outpost, inden turen går med fly til Timbavati Private Nature Reserve. Her indlogeres du på Kings Camp. En eksklusiv safarilodge omgivet af åben savanne ved et vandhul, der frekventeres af områdets dyr. Hver af de blot syv suiter er indrettet i stemningsfuld kolonial stil med myggenet over himmelsengen, fritstående badekar og smukke møbler i mørkt træ. Men kolonitidens rejsende ville næppe kunne forestille sig den luksus, der i dag møder rejsende. Swimmingpool, nystrøgne lagner og lækre middage serveret midt i naturen. Nogle ting har dog ikke ændret sig siden dengang. De strålende solnedgange over savannen, bålets knitren under en funklende stjernehimmel, eller følelsen af at falde i søvn til lyden af leende hyæner og løvernes hule brøl. Det er en oplevelse, man sent glemmer.

Se video om lodgen. Klik her.

Sydafrika-Kruger-Kings-Camp

Det er vidunderligt at sætte sig til rette i den åbne safaribil, mens solen stiger over horisonten og bader landskaberne i sit gyldne skær. Den friske morgenluft, følelsen af firehjulstrækkeren der hvirvler støvet op og spændingen når du får øje på noget stort, der bevæger sig i græsset længere fremme.

Området omkring Kings Camp er hjem for alle de ikoniske afrikanske safaridyr. Fra elefanter og næsehorn til de store kattedyr. Sågar de sjældne afrikanske vildhunde ses af og til. Det samme gør de endnu mere sjældne hvide løver. Men glem heller ikke alle de mindre kendte dyr, der også lever i den afrikanske bush. Det kan være en skildpadde, der langsomt bevæger sig henover sandet. Sjove insekter eller biædere, der går på vingerne i en eksplosion af farver. De er alle en lille brik i Afrikas store, komplekse økosystem.

Tilbage på lodgen venter en lækker morgenmad efterfulgt af nogle timers afslapning. Læs en god bog over en drink fra baren, eller tag et dyp i poolen, der ligger med udsigt over landskaberne. Hvis du ønsker det, kan lodgen arrangere en guidet vandresafari, massage eller en række andre aktiviteter. Inden du ved af det, er safaribilen igen kørt frem og gjort klar til eftermiddagens safaritur.

Sydafrika - Kruger - Sabi Sabi - Leopard Hills

Efter morgenens safaritur og endnu en overdådig morgenmad er det tid at tage afsked med Timbavati og køre i bil mod Sabi Sand. På vejen gøres stop ved Elephant Whispers, hvor der er alle muligheder for at interagere med disse godmodige kæmper. Efter en ridetur i de smukke omgivelser samt en champagne-picnic går turen videre mod Sabi Sand Private Nature Reserve, der grænser op til Kruger National Park. Vel fremme indlogeres du på Leopard Hills, der ligger spredt ud over en stenet klipperyg med udsigt over landskaberne og et vandhul, hvor dyrene kommer for at drikke.

Med blot 8 luksuriøse suiter er du sikret en meget eksklusiv safarioplevelse, og hver suite byder på alle tænkelige faciliteter såsom store panoramavinduer, aircondition samt privat terrasse med plungepool. Der er virkelig tænkt på alt. Lige fra nespresso-maskiner og WiFi til det flotte badeværelse. Den store himmelseng med myggenet sikrer den helt rigtige safaristemning, og det hele fuldendes af den fantastiske udsigt over de grønklædte landskaber.

Også måltiderne er et kapitel for sig, når de dygtige kokke forvandler lokale råvarer til moderne afrikansk cuisine. Morgenmaden nydes i solen på den store terrasse, mens frokosterne serveres i skyggen af store parasoller. Middagene omkring bålet i bomaen er altid hyggelige. Men på varme dage er den stilfulde restaurant eller brisen på den store terrasse også populære.

Se video om lodgen. Klik her.

Sydafrika-Kruger-Leopard-Hills

Dagene i Sabi Sand byder på safarikørsler morgen og eftermiddag, og du har meget at glæde dig til. Sabi Sand Game Reserve grænser op til Kruger National Park, og dyrene vandrer frit mellem de to områder. Det sikrer ikke blot en ualmindelig høj koncentration af vilde dyr. Fra zebraer, antiloper og giraffer til løver, bøfler, næsehorn, flodheste og elefanter. Men Sabi Sand er først og fremmest kendt for sine leoparder, der ofte lader safaribilerne komme ganske tæt på. Disse sky og elegante rovdyr er ofte de sværeste af The Big Five at finde. Men chancerne for at komme tæt på leoparder i fri natur er sandsynligvis større i Sabi Sand end noget andet sted i Sydafrika. Ikke mindst takket være lodgens dygtige rangere, der har en enorm viden om den afrikanske bush og alle de dyr, der lever i den. Hvilke dyr du ser, er naturligvis et spørgsmål om held. Men næsten alle de ikoniske afrikanske dyr lever her. Så hold øjne og øre åbne.

Tiden mellem safarikørslerne tilbringes på lodgen. Lodgen kan arrangere forskellige udflugter i nærområdet. Det kunne være landsbybesøg, safariture til fods, golf eller en flyvetur over området i helikopter eller luftballon. Men du er naturligvis også velkommen til blot at slappe af i skyggen eller nyde en dukkert i poolen.

Sydafrika-Kruger-Leopard-Hills

Nyd den sidste morgensafari i Afrika, inden det er tid at tage afsked. Fra Kings Camps lille airstrip flyver du til Johannesburg, hvor hjemrejsen begynder.

Sydafrika-Kruger-Leopard-Hills

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
8 jan 2018 - 20 dec 2018
ved 2 voksne
fra 51.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Johannesburg t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Flyrejse fra Johannesburg til The Outpost
 • 3 nætter i luksus-suite på The Outpost
 • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på The Outpost
 • 2 safariaktiviteter pr. dag på The Outpost
 • Flyrejse fra The Outpost til King Camp
 • 2 nætter i luksus-suite på Kings Camp
 • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Kings Camp
 • 2 safariaktiviteter pr. dag på Kings Camp
 • Transport fra Leopard Hills til Leopard Hills
 • Besøg ved Elephant Whispers
 • 3 nætter i luksus suite på Leopard Hills
 • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Leopard Hills
 • 2 safariaktiviteter pr. dag på Leopard Hills
 • Flyrejse fra Leopard Hills til Johannesburg
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Sydafrika

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel