Cape Town, Vinlandet og Mauritius

Kombinér vild natur, sydafrikansk kultur og storbyliv i smukke Cape Town med store vinoplevelser i Vinlandet og badeferie på tropeøen Mauritius. Rejsen starter i Cape Town, hvor du indlogeres på det charmerende boutique-hotel Cloud Nine, der er indrettet i et smukt restaureret victoriansk hjem fra 1892. Hotellet ligger med en flot udsigt til Table Mountain og i gå-afstand til et af Cape Towns mest trendy kvarterer. De næste dage går med at udforske Cape Town i dit eget tempo. Byen bugner af muligheder, og omkring Cape Town venter storslåede klippekyster, historiske småbyer og sågar pingvin-kolonier på at blive udforsket.

Fra Cape Town fortsætter du til den hyggelige by Stellenbosch i hjertet af Sydafrikas smukke vinland. Her bydes du velkommen med ægte sydafrikansk gæstfrihed på Summerwood Guest House; et lækket lille boutiquehotel med blot 9 værelser og en dejlig have. Hvordan du vælger at bruge dagene i Vinlandet er helt op til dig. Mange af områdets vingårde er åbne for besøgende, og det er hyggeligt at få sig en sludder med de lokale vinbønder over et glas af den seneste høst. Du kan også leje cykler og nyde de smukke omgivelser efterfulgt af en lækker gourmetmiddag på en af byens restauranter.
Fra Sydafrika fortsætter du til tropeøen Mauritius, hvor den kommende uge står på afslapning i tropiske omgivelser. Heritage Awali Golf Resort & Spa ligger i Domaine de Bel Ombre på den sydlige del af øen og byder på 5-stjernet luksus og masser af faciliteter lige ned til en af øens mange fabelagtige strande. Opholdet er med all inclusive. Så det er bare at læne dig tilbage og komme helt ned i gear. Skulle du få lyst til at tage en pause fra strandlivet og snorkling, byder Mauritius også på glimrende vandreture i den frodige natur samt et fascinerende lokalt køkken.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Du flyver fra Danmark med et flyskifte undervejs til Cape Town i Sydafrika.

Ved ankomsten til Cape Town bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hjem for de næste 4 nætter, det dejlige Cloud 9 Boutique Hotel & Spa – der ligger i gå-afstand til Cape Towns trendy Kloof Street.
Det hyggelige Cloud Nine Boutique Hotel er et smukt restaureret Cape victoriansk hjem, der blev bygget i 1892, men som gennem årene er blevet smagfuldt omdannet til det guest house, som det er i dag. Det oprindelige hus har stadig fine eksempler på den arkitektur, der var typisk for perioden og det smukke originale træværk og samt dekorerede lofter, er stadig velbevaret. Værelser er alle individuelt og smagfuldt indrettede og naturligvis udstyret med moderne faciliteter. Huset ligger i bydelen Tamboerskloof blot et kvarters gang fra centrum af Cape Town, og i den umiddelbare nærhed finder man et væld af forskellige restauranter i den hyggelige Kloof Street, hvor middagen kan nydes og i den lille splash pool kan man nyde en forfriskende dukkert efter en dag fyldt med oplevelser i og omkring Cape Town.

Rejser til Sydafrika - Cape Town

Dagene i Cape Town er på egen hånd.
Cape Town er Sydafrikas ældste by med ca. fire millioner indbyggere. Den kaldes med rette en af verdens smukkest beliggende byer. Den ligger lige ud til det mægtige Atlanterhav, og i baggrunden rejser det velkendte Table Mountain sig 1.086 m over havets overflade. Du kan køre til foden af bjerget, hvorfra svævebanen hejser jer op til toppen. Herfra er en storslået udsigt over byen og Kaphalvøen.
En anden mulighed er at tage turen ned langs Kaphalvøen gennem små hyggelige fiskerlandsbyer, pingvinkolonier og naturreservater til Kap Det Gode Håb.
Besøg også Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 27 år evt. i kombination med en tur rundt i et af byens omkringliggende townships.

Rejser til Sydafrika - Boulders Beach

Efter morgenmad bliver du hentet på dit guest house og turen gå nu til den hyggelige by Stellenbosch i hjertet af Sydafrikas smukke vinlande. Her indlogeres du på det dejlige og hyggelige Summerwood Guest House.
Her er kun 9 værelser, som er indrettet i en idyllisk stil og med stor tanke på varme og velbehag. Alle værelser har naturligvis eget bad og toilet samt aircondition. Nyd solen i den tilhørende have, hop en tur i poolen eller tag en spadseretur i området og oplev den særdeles velbevarede Cape Dutch arkitektur, de fristende forretninger og hyggelige fortovscaféer.

Sydafrika - Vinlandet

Dagene i Stellenbosch er på egen hånd og med 2 hele dage er der rig mulighed for både at nyde byen men også at besøge nogle af de mange vingårde i området og lade sig forkæle med både vinsmagninger samt lækker mad. Tag på en guidet tur til fods rundt i byen og smag på landets specialiteter eller hvorfor ikke bevæge sig ud blandt vinmarkerne på cykel, og smag på nogle af landets bedste vine.
Byen, der er Sydafrikas 2. ældste by, emmer af historisk charme og som centrum for et af landets ældste universitet er der næsten altid liv og glade dage i byen.

Rejser til Sydafrika - Vinlandet

Det er blevet tid til at tage afsked med Sydafrika og flyve mod Mauritius’ gyldne sandstrande.
Når tid er bliver du hentet i Stellenbosch og kørt til lufthavnen i Cape Town, hvorfra der flyves til Mauritius midt i det Indiske Ocean.
Skulle du have lyst til at forlænge opholdet i Sydafrika med safari kan dette naturligvis sagtens lade sig gøre, eksempelvis i det nærliggende Sanbona Wildlife Reserve – læs mere her.

Ved ankomsten til Mauritius bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hjem for de næste 7 nætter – det lækre og luksuriøse Heritage Awali Golf Resort & Spa, der ligger i Domaine de Bel Ombre på den sydlige del af øen.
Domaine de Bel Ombre fungerede i 250 år som en sukkerrørsplantage, men idag er det et sandt paradis med grønklædte bakker og gyldne sandstrande og en nærmest uendelig udsigt over det turkisgrønne Indiske Ocean.
Efter tjek ind på resortet, er det blot at læne sig tilbage og nyde de smukke omgivelser og ikke mindst alle de goder, som opholdet inkluderer.

Mauritius

Dagene er fri til afslapning og The Heritage Awali Golf & Spa Resort er det perfekte sted for en luksusferie i en varm og venlig atmosfære.
Resortet ligger smukt for foden af de bløde bjerge og ud til den turkisblå lagune. Bygningerne og indretningen er inspireret af Afrika, og de stråtækte, små hytter og den charmerende indretning med varme farver bidrager til den hyggelige atmosfære på resortet. Som prikken over i’et bliver I budt velkommen til lyden af afrikanske trommer.
Resortet tilbyder et væld af aktiviteter, så du kommer ikke til at kede dig. Tag et spil tennis, og finpuds formen med et spil minigolf, inden turen går ud på golfbanen. En anden mulighed er at tage på en cykeltur i områdets smukke natur. Du kan også få en masse gode oplevelser, når du slår dig løs i og på det krystalklare hav lige ud for resortet. Prøv kræfter med windsurfing eller vandski, udforsk verdenen under vandet på en snorkletur, eller paddel en tur i kajak, og nyd udsigten til de smukke bjerge og stranden.
Efter en dag fyldt med aktiviteter kan du også slappe af og lade dig forkæle i resortets spa, der byder på et væld af forskellige behandlinger og massage.
Aftenerne byder på spændende gourmetoplevelser. Resortet har nemlig flere forskellige restauranter, som blandt andet tilbyder asiatiske, afrikanske og indiske retter. Efter en god middag kan du se frem til live underholdning for eksempel i form af en sjov jazz aften eller en spændende afrikansk temaaften.

Mauritius - Heritage Awali

Når tid er bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen kan beggynde.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
11 jan 2019 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 28.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 maj 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 21.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 okt 2019 - 10 dec 2019
ved 2 voksne
fra 28.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
11 dec 2019 - 15 jan 2020
ved 2 voksne
fra 33.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Cape Town og retur fra Mauritius
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Cape Town Lufthavn til hotel
 • 4 nætter på Cloud 9 Boutique Hotel & Spa i Cape Town inkl. morgenmad
 • 4 dages billeje Toyota Etios el. lign. inkl. alle forsikringer, fri km samt GPS
 • 3 nætter på Summerwood Guest House i Stellenbosch inkl. morgenmad
 • Flyrejse fra Cape Town til Mauritius
 • Privat transport fra Mauritius Lufthavn til hotel t/r.
 • 7 nætter i deluxe garden view værelse på Heritage Awali Golf Resort & Spa inkl. all inclusive
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Afrika

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Afrika

Vi kender de skønneste steder i Afrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel