Big Five, Rovos Rail og Cape Town

I starter rejsen med førsteklasses safarioplevelser, når I besøger luksus lodgen Kings Camp i Greater Kruger National Park. Dagene byder på eksklusive game drives blandt ’The Big Five’ samt romantik og ægte safaristemning på den smagfulde logde. Herefter går rejsen til Pretoria, hvor I har en enkelt overnatning på det charmerende boutique hotel, Herbert Baker, inden I står på toget, Rovos Rail. Togrejsen byder på elegant luksus samt et glimt tilbage til en svunden tid, mens I kører igennem Sydafrikas fascinerende landskaber. Rejsens sidste dage tilbringes i storbyen Cape Town, der af gode grunde omtales som en af verdens smukkeste byer. Her vil I kunne fornemme den gamle kolonitids charme, når I går på opdagelse i den mangfoldige storby.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Oplev Rovos Rail

Dagsprogram

I dag flyver I fra Danmark til Johannesburg i Sydafrika.

I lander i Sydafrika i Johannesburg lufthavn, hvorfra I flyver videre til Hoedspruit. Fremme i Hoedspruit bliver I transporteret til lodgen Kings Camp, hvor der venter jer nogle fantastiske safarioplevelser blandt ’The Big Five’ i Greater Kruger National Park.
Her indlogeres I på Kings Camp. En eksklusiv safarilodge omgivet af åben savanne ved et vandhul, der frekventeres hyppigt af områdets dyr. Hver af de blot syv suiter er indrettet i stemningsfuld kolonial stil med myggenet over himmelsengen, fritstående badekar og smukke møbler i mørkt træ. Men kolonitidens opdagelsesrejsende ville næppe kunne forestille sig den luksus, der i dag møder rejsende. Swimmingpool, nystrøgne lagner og lækre middage serveret midt i naturen. Nogle ting har dog ikke ændret sig siden dengang. De strålende solnedgange over savannen, bålets knitren under en funklende stjernehimmel, eller følelsen af at falde i søvn til lyden af leende hyæner og løvernes hule brøl. Det er en oplevelse, man sent glemmer.

Sydafrika-Kruger-Kings-Camp

De næste dage byder på ekstraordinære safarioplevelser i Greater Kruger National Park. Hver dag vil I blive taget med ud på to game drives, som oftest vil finde sted tidligt om morgenen og om aftenen. Her er dyrene mest aktive, fordi temperaturerne ikke er nær så høje.
Det er vidunderligt at sætte sig til rette i den åbne safaribil, mens solen stiger over horisonten og bader landskaberne i sit gyldne morgenlys. Den friske morgenluft. Følelsen af firehjulstrækkeren der bumler hen ad de støvede hjulspor, og spændingen når rangeren giver tegn til, at der står et eller andet længere fremme.
Alle de kendte afrikanske dyr lever omkring Kings Camp. Fra de store kattedyr til elefanter og næsehorn. Sågar de sjældne vildhunde ses af og til. Det samme gør de ekstremt sjældne hvide løver. Men glem heller ikke alle de mindre kendte dyr, der også lever i den afrikanske bush. Det kan være en skildpadde, der langsomt bevæger sig henover sandet. Farvestrålende sommerfugle eller en næsehornsfugl, der holder udkig fra trætoppene. Det kunne også være rovfugle, der cirkler højt på himlen, eller biædere, der går på vingerne i en eksplosion af farver. De er alle en lille brik i Afrikas store, komplekse økosystem.
Tilbage på lodgen venter en lækker morgenmad efterfulgt af nogle timers afslapning. Læs en god bog, nyd en drink i baren, eller tag en dyp i poolen, der ligger med udsigt over landskaberne. Hvis I ønsker det, kan lodgen arrangerer en vandresafari med en ranger, massage eller en række andre aktiviteter i området. Inden I ved af det, er safaribilen igen kørt frem og gjort klar til eftermiddagens safaritur.

Sydafrika - Kruger - Timbavati - Kings Camp

Safarieventyrene er slut for denne omgang, og rejsen fortsætter til Pretoria. I bliver kørt til Hoedspruit, hvorfra I flyver til Johannesburg og videre til Pretoria. Fremme i Pretoria har I en enkelt overnatning på det fornemme hotel Herbert Baker.
Herbert Baker er et luksus boutique hotel, der har sit navn efter sin placering på den populære Herbert Baker Street. Hotellet er smagfuldt indrettet og ligger med en fremragende udsigt over byen. Brugt tiden i Pretoria på at slappe af ved hotellets pool. Eller forkæl smagsløgene med den velsmagende mad i hotellets restaurant. Herbert Baker er også det perfekte udgangspunkt for sightseeing i Pretoria, da hotellet ligger tæt på flere af byens seværdigheder samt populære shoppeområder.

Sydafrika - Pretoria

I dag starter en unik togrejse igennem Sydafrika. I bliver kørt til den lokale togstation i Pretoria, hvor I står på luksustoget Rovos Rail. At rejse med Rovos Rail er som at tage tilbage til en svunden tid, og der venter jer en romantisk togrejse forude.

Sydafrika - Rovos Rail

Dagen tilbringes på Rovos Rail, mens toget kører igennem Sydafrikas smukke landskab. Det femstjernede hotel på hjul er indrettet meget elegant og smagfuldt, og der er vogne indrettet til enhver lejlighed. Nyd for eksempel en dejlig forfriskning i de behagelige lænestole i observationsvognene eller en lækker drink i en af togets loungevogne. I togets spisevogne, som ligeledes er indrettet i samme gennemførte stil, kan I også nyde en romantisk middag. Alle måltider og drikkevarer sørger Rovos Rail for, og I vil ikke komme til at mangle noget.

Sydafrika - Rovos Rail

I dag ankommer Rovos Rail til stationen i Cape Town, hvorfra I bliver kørt til jeres hotel, Cape Cadogan.
Cape Town har mange glimrende hoteller, men ingen med samme atmosfære som Cape Cadogan. Rammerne er i sig selv enestående. Hotellet er indrettet i en statelig toetages villa fra starten af det 19. århundrede. Med sine georgianske og victorianske træk er Cape Cadogan et tidsbillede af overklasselivet i Sydafrika omkring år 1912, hvor bygningen blev restaureret og moderniseret efter tidens victorianske mode. Resultatet var så godt, at bygningen i 1984 blev fredet som nationalt monument.
Mens bygningens ydre står som minde om en svunden tid, lever hotellet op til alle standarder for moderne luksus. Værelserne er store og lyse, badeværelserne lækre og alle detaljer er gennemført i tråd med hotellets stil. Med andre ord finder man på Cape Cadogan alt, hvad man forbinder med et yderst komfortabelt boutiquehotel. Men det hele fuldendes af den særlige stemning, der kun kan skabes i ægte historiske omgivelser. Sæt dig foran den åbne pejs, gå en tur i haven eller udforsk biblioteket, og du vil føle dig som Oscar Wilde, Kipling eller en anden af det victorianske Englands rejsende forfattere. Netop Oscar Wilde har bidraget med megen inspiration til hotellets indretning.
På den måde formår Cape Cadogan at kombinere det bedste af to verdener: Victoriansk ånd og moderne, kompromisløs luksus. Resultatet er en vidunderlig, fredfyldt oase fyldt med både charme og stil, som det er en fornøjelse at vende tilbage til efter en dags sightseeing i Cape Town.

Sydafrika - Cape Town - Cape Cadogan

I har dagene fri til at gå på opdagelse i Cape Town, som er en utroligt charmerende by præget af mangfoldighed og en rig historie. En gåtur igennem byen er en oplevelse i sig selv, og I vil se, hvordan gamle kolonitidshuse blander sig med mere moderne bygninger.
Det er også et must på jeres ferie i Cape Town at besøge toppen af byens ikon, Table Mountain. Tag svævebanen til toppen af bjerget, og nyd den fantastiske udsigt over byen og havet. Besøg også den populære havnefront Victoria & Alfred Waterfront, hvor der er mange fantastiske spisesteder og et summende gadeliv. Robben Island er bestemt også et besøg værd, hvis man interesserer sig for Sydafrikas historie. Her sad Nelson Mandela fængslet i 18 år, og der er mulighed for at se den lille celle, hvor han tilbragte størstedelen af sin tid.

Sydafrika - Cape Town

I dag slutter eventyrene i Sydafrika, og I bliver kørt til Cape Towns lufthavn, hvor hjemrejsen til Danmark begynder.

I ankommer i dag til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
11 dec 2018 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 51.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 maj 2019 - 31 aug 2019
ved 2 voksne
fra 49.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 sep 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 51.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 okt 2019 - 10 dec 2019
ved 2 voksne
fra 52.595 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
11 dec 2019 - 10 jan 2020
ved 2 voksne
fra 53.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
11 jan 2020 - 31 mar 2020
ved 2 voksne
fra 52.595 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Hoedspruit og retur fra Cape Town
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Hoedspruit lufthavn til Kings Camp
 • 4 nætter på Kings Camp
 • Alle måltider samt drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Kings Camp
 • 2 safari-aktiviteter pr. dag på Kings Camp
 • Flyrejse fra Hoedspruit til Johannesburg
 • Privat transport fra Johannesburg lufthavn til Pretoria
 • 1 nat på 131 on Herbert Baker i Pretoria inkl. morgenmad
 • Transport fra 131 on Herbert Baker til Capital Park Station
 • Togrejse med Rovos Rail, 3 dage/2 nætter i pullman suite fra Pretoria til Cape Town
 • Alle måltider og drikkevarer ombord på Rovos Rail
 • Udflugt til Kimberley med engelsktalende guide
 • Byrundtur i Matjiesfontein med engelsktalende guide
 • Privat transport fra Cape Town station til Cape Cadogan
 • 4 nætter på Cape Cadogan inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Cape Cadogan til Cape Town lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Sydafrika

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel