Rejser til Kruger og Panoramaruten

Området omkring Kruger Nationalparken byder ikke kun på store dyreoplevelser men også på storslåede landskaber på den berømte Panorama Rute. Oplev den smukke Blyde River Canyon og den uspolerede afrikanske natur i en skøn kombination med næshehorn, løver og elefanter.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Panoramaruten

Panoramaruten er en smuk rute gennem et af Sydafrikas mest storslåede naturområder. Ruten starter og ender i byen Sabie og går gennem adskillige fantastiske naturscenerier. Glæd jer til at opleve store vandfald og udsigtspunkterne God’s Window, hvis navn taler for sig selv, Blyde River Canyon, en cirka 25 kilometer lang slugt, der skærer sig igennem bjergene, og ikke mindst The Three Rondavels, der troner over slugten, vil ligeledes tage pusten fra jer.

Har I tid, vil vi anbefale et smut forbi den gamle guldmineby Pilgrim´s Rest, der er en af de ældste byer i området. Store dele af den lille by er bevaret som historiske mindesmærker, hvilket giver byen en speciel hygge og charme.

Panoramaruten kan køres og opleves på en enkelt dag, men hvis I har tid, så brug et par dage på turen og overnat for eksempel i Hazyview, hvorfra I kan køre på ture i området.

Kruger National Park

Kruger National Park er Sydafrikas største attraktion og et af de største vildtreservater i hele Afrika. Nationalparken ligger i den nordøstlige del af Sydafrika og grænser op mod Zimbabwe i nord og Mozambique i øst.

Kruger National Park består af to dele; en offentlig nationalpark, som alle har adgang til, samt en række private vildtreservater. I de private vildtreservater er der kun adgang for beboerne på de lodger, som findes i reservaterne. Det officielle navn for hele dette område er Greater Kruger National Park. Greater Kruger National Park er på størrelse med Jylland, og mere end 1 million mennesker besøger hvert år parken.

Vi anbefaler som regel, at man besøger et af de private vildtreservater. Her er færre besøgende og det er muligt at køre off-road og efter mørkets frembrud – begge aktiviteter øger dine chancer for at se The Big Five.

Der er et stort udvalg af overnatningsmuligheder både i den offentlige del af parken og i de private vildtreservater. Vi vil ikke her anbefale ét bestemt sted. Sammen vil vi finde den safarioplevelse, som stemmer overens med jeres forventninger og ønsker – men vi har naturligvis vores favoritter….

Udvalgte hoteller i Kruger og Panoramaruten

Snak Kruger og Panoramaruten med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler hellere end gerne ud af sin store viden om Kruger og Panoramaruten. Så tag en snak med Peter Schou om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Kruger og Panoramaruten.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel