Safari og badeferie på Sandies Tropical Village

Kombinér afslapning langs Kenyas hvide tropestrande med spændende safari i den enorme Tsavo National Park.

Først bor du to nætter på det lækre førsteklasses resort Sandies Tropical Village, der ligger helt perfekt ned til den flotte strand Malindi Beach. Opholdet er med all inklusive, så du skal bare læne dig tilbage og nyde det.

Helt andre oplevelser venter i Tsavo National Park, der byder på åbne, vidtstrakte landskaber og et rigt dyreliv. Alle de kendte safaridyr lever i Tsavo og med to nætter i nationalparken, har du god tid til at kigge efter elefantflokke, løver, giraffer og alle de andre ikoniske dyr. Du bor godt omgivet af naturen og kan se frem til safarikørsler morgen og aften. De varme timer midt på dagen tilbringes på lodgen, hvor både morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i prisen.

Rejsen slutter med yderligere tre nætter på Sandies Tropical Village ved Malindi Beach, hvor du har mulighed for at prøve de terapeutiske bade på et nærliggende luksushotel.
Således er rejsen perfekt for alle, der drømmer om tropestrande, palmer og turkisblåt vand, men som også gerne vil opleve Afrikas fantastiske dyreliv.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen mod Kenyas kystby Mombasa.

Ved ankomsten til Mombasa står en chauffør klar til at køre dig til Malindi Beach. Turen tager et par timer, så du får de første indtryk af landet undervejs. Vel fremme indlogeres du på det førsteklasses Sandies Tropical Village, der ligger helt ned til stranden.

Resortet består af stråtækte to-etagers bygninger spredt ud i en tropisk have med skyggefulde træer, farverige blomster og åbne græsarealer. Hver af de 51 værelser er lyst indrettet med moderne faciliteter såsom aircondition, en lille minibar, sikkerhedsboks samt et pænt badeværelse med brusebad og hårtørrer. En stor himmelseng med myggenet samt mørke træmøbler giver værelset et tropisk præg, og fra din private terrasse eller balkon kan du nyde udsigten over haven.

Opholdet er med all inklusive, så du skal ikke bekymre dig om hverken morgenmad, frokost eller aftensmad. Sodavand, vand, lokale øl og husets vin er også inkluderet fra kl. 10 om formiddagen til midnat, og et udvalg af cocktails med lokal spiritus serveres efter kl. 18. Så du er aldrig langt fra en kølende drink, når solen bager.

Kenya - Malindi Beach - Sandies Tropical Village

Du har hele dagen til at nyde de dejlige omgivelser. Tag plads i liggestolene mellem palmerne ved stranden og nyd udsigten over det turkisblå vand. Eller tag en dukkert i den flotte swimmingpool. Du er også velkommen til at benytte resortets fitnesscenter med havudsigt, eller du kan tage et slag bordtennis, billard eller beach volley.
Tre gange om dagen dækkes der op med en lækker buffet i Savana Restaurant ved poolen. Men har du lyst til at prøve noget andet, har resortet desuden en á la carte restaurant med fokus på Maldivernes eksotiske køkken, hvor du kan spise mod betaling. Der er også flere barer at vælge imellem, når tørsten melder sig.

Kenya - Malindi Beach - Sandies Tropical Village

En spændende dag venter, når du bliver hentet omkring klokken 6:30 og sætter kurs mod en af Kenyas største nationalparker; Tsavo. Turen tager omkring tre timer, så det er midt på morgenen, inden du kører gennem Sala Gate og ind i Tsavos uendelige vidder. Snart er du omgivet af storslåede landskaber, der varierer fra lave udslukte vulkaner til åbne busksletter. Dyrelivet er lige så varieret som landskaberne, og Tsavo er hjem for en lang række af de mest ikoniske safaridyr. Deriblandt løver, leoparder, næsehorn og store bøffelflokke. Elefanter ses jævnligt på deres vandring mellem vandhullerne, og mellem de spredte buske nipper zebraer, gazeller og impalaer til det friske græs. Med held får du måske også øje på de store eland-antiloper eller nogle af de mere end 500 fuglearter, der er observeret i parken.
Efter et par timers safarikørsel indlogeres du på Aruba Lodge for de kommende to nætter. Her venter en god frokost efterfulgt af afslapning i de varme eftermiddagstimer, inden det er tid til endnu en safaritur i den bløde eftermiddagssol. Dagen slutter med middag på lodgen, mens natten sænker sig over savannen.

Kenya - Tsavo - Ashnil Aruba Lodge

Med et areal på cirka halvdelen af Danmarks størrelse er Tsavo National Park et gigantisk område. Heldigvis har du hele dagen til at udforske den vilde natur. Dagen starter med en safarikørsel i det tidlige morgengry. Dyrene er særligt aktive i de kølige morgentimer. Nogle dyr vågner og søger mod vandhullerne for at drikke, mens natdyrene lige så stille går til ro. Har løverne haft heldet med sig i løbet af natten, er de enten godt i gang med at fortære byttet, eller de ligger og slår mave i skyggen fra de spredte buske. Hvilke dyr, du ser, er naturligvis et spørgsmål om held. Men dyrene er her, og guiderne vil gøre deres bedste for at opspore dem.
Tilbage på lodgen kan du vaske rejsestøvet af, inden frokosten serveres. Herefter kan du slappe af på lodgen med udsigt over nationalparken og glæde dig eftermiddagens safarikørsel. Dagen afsluttes  med endnu en god middag på lodgen.

Kenya - Tsavo - Ashnil Aruba Lodge

Morgenmaden serveres tidligt, så du kan nå en lille morgensafari på vej tilbage mod Sala Gate. Herfra sættes kursen igen mod Malindi Beach, og lidt over middag kan du indlogere dig på Sandies Tropical Village. Resten af dagen er fri til at slappe af oven på de sidste dages mange oplevelser.

Kenya - Malindi Beach - Sandies Tropical Village

Hvordan du vælger at bruge dagene er helt op til dig. Den flotte strand indbyder til afslapning i vandkanten, mens poolen er det perfekte sted at køle ned, hvis varmen bliver for meget. Du har naturligvis stadig all inklusive, og en af dagene kan du få gratis adgang til MVUA African Rain SPA på det nærliggende luksushotel Diamond Dreams of Africa, så du kan prøve deres thalassoterapeutiske bade. Her bruges saltvand på en særlig måde, der er godt for kroppen.

Kenya - Malindi Beach - Sandies Tropical Village

Nyd den sidste morgen i troperne, inden turen går tilbage mod lufthavn i Mombasa, hvor hjemrejsen starter.

Efter et flyskifte eller to ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
8 jan 2019 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 14.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 11.995 kr.
Rejseperiode
1 maj 2019 - 30 jun 2019
ved 2 voksne
fra 14.595 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 11.695 kr.
Rejseperiode
1 jul 2019 - 22 dec 2019
ved 2 voksne
fra 14.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 11.995 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Mombasa tur/retur
 • Transfer fra Mombasa til Sandies Tropical Village tur/retur
 • 5 nætter på Sandies Tropical Village i Deluxe Garden Room
 • Morgenmad, frokost og aftensmad serveret som buffet i Savana Restaurant
 • Sodavand, vand, lokale øl og husets vin fra 10:00 til 24:00
 • Udvalgte cocktails og lokal spiritus fra 18:00 til 24:00
 • En dags adgang til de thalassoterapeutiske bade på The MVUA African Rain SPA på det nærliggende hotel Diamond Dreams of Afrika
 • Transfer fra Sandies Tropical Village til Tsavo National Park tur/retur
 • 2 nætter på Aruba Lodge (eller lignende)
 • Helpension uden drikkevarer
 • Safarikørsler som beskrevet
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Kenya

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Kenya

Vi kender de skønneste steder i Kenya og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel