Safari i Tsavo og luksusbadeferie ved Malindi Beach

Drømmer du om luksusbadeferie langs hvide tropestrande med slanke palmer og turkisblåt vand? Men vil du også gerneopleve Afrikas fantastiske dyreliv på safari? På denne rejse får du begge dele, uden at skulle bruge en masse tid på at flyve fra sted til sted.

Først bor du to nætter på Diamonds Dream of Africa; et lækkert luksusresorts helt ned til den flotte strand Malindi Beach. Opholdet er med all inklusive, så du kan frit nyde en lang række drikkevarer samt helpension under opholdet. Du kan endda vælge mellem to forskellige restauranter.

Helt andre oplevelser venter i Tsavo National Park, der byder på tørre, vidtstrakte landskaber. Alle de kendte safaridyr lever her, og med to nætter i nationalparken, har du god tid til at udforske naturen på udkig efter det rige dyreliv. Du bor på en lodge inde i parken, og kan se frem til safarikørsler i både det tidlige morgengry og det bløde eftermiddagslys. De varme timer midt på dagen tilbringes på lodgen, hvor både morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i prisen.

Rejsen slutter med yderligere tre nætter på Diamonds Dream of Africa ved Malindi Beach, hvor du har mulighed for at prøve spa-afdelingens terapeutiske bade.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du mod Mombasa på Kenyas kyst.

I Mombasa bliver du hentet i lufthavnen og kørt til Malindi Beach. Turen tager et par timer og fører dig gennem adskillige små byer, så du får de første indtryk af Kenya allerede på vejen. Vel fremme indlogeres du på luksushotellet Diamonds Dreams of Africa, der ligger helt ned til den flotte, hvide sandstrand.

Resortet består af flotte toetagers bygninger designet med et kærligt øje til den historiske arkitektur langs disse kyster. Her er kun suiter, så du kan se frem til god plads i din junior suite, der blandt andet byder på italienske designermøbler og en privat terrasse med balinesiske havemøbler. Suiten har naturligvis også satellit-TV, gratis internet, sikkerhedsboks og et flot badeværelse med jacuzzi. Minibaren bliver fyldt op dagligt, og du kan selv indstille den perfekte temperatur på aircondition-anlægget.

Opholdet er med all inklusive, og du kan frit vælge, om du ønsker at spise morgenmad, frokost og aftensmad på hotellets Terrace Restaurant eller på restauranten Savana på søsterhotellet Sandies Tropical Village ved siden af. Du kan sågar få morgenmaden serveret i suiten, hvis du ønsker det. Sodavand, vand, lokale øl, husets vin samt et udvalg af cocktails og spiritus er også inkluderet fra kl. 10 om formiddagen til midnat. Så du kommer helt sikker ikke til at mangle noget.

Kenya - Malindi Beach - Diamonds Dream of Africa

Start dagen med en lækker morgenmad i solen velvidende, at du har hele dagen til at nyde de dejlige omgivelser. Stranden er som taget ud af et postkort med store palmer og turkisblåt vand. Herfra er der direkte adgang til det flotte poolområde med liggestole og havudsigt. Du er også velkommen til benytte faciliteterne på søsterhotellet Sandies Tropical Village ved siden af, hvis du har lyst til det. Her finder du blandt andet et fitnesscenter med havudsigt samt mulighed for bordtennis, billard og beach volley. Tre gange om dagen dækkes der op i restauranten, og når tørsten melder sig, er det største problem nok at vælge mellem de mange fristelser.

Kenya - Malindi Beach - Diamonds Dream of Africa

Helt andre oplevelser venter i dag, hvor du bliver hentet tidligt og kørt til Kenyas største nationalpark; Tsavo. Turen tager omkring tre timer, så det er midt på morgenen, inden du kører gennem Sala Gate og ind i Tsavos dramatiske landskaber med gamle vulkaner og solbagte, åbne busksletter. Dyrelivet er særdeles rigt, og Tsavo er hjem for en lang række af de dyr, de fleste forbinder med en safari i Afrika. Her ligger løver, geparder og leoparder på lur i græsset efter zebraer, gazeller og impalaer, der forsigtigt nipper af det tørre græs. I floderne lurer krokodiller og flodheste i vandskorpen, og med held får du måske øje på et af de sjældne næsehorn eller en elefantflok på vandring mellem vandhullerne. Bøffelflokke ses også jævnligt, og på himlen cirkler gribbe højt på udkig efter det næste måltid. Efter et par timers safarikørsel indlogeres du på Aruba Lodge. Her venter en god frokost efterfulgt af et par timers afslapning i middagsheden. Ud på eftermiddagen venter endnu en safaritur i det bløde eftermiddagslys, inden dagen slutter med middag på lodgen, mens natten sænker sig over savannen.

Kenya - Tsavo - Ashnil Aruba Lodge

Tsavo National Park er næsten halv så stor som Danmark. Så det er et gigantisk naturområde, hvor dyrene kan vandre frit omkring. Dagen starter ved daggry med en safaritur. Dyrene er særligt aktive i de tidlige morgentimer, hvor temperaturerne er køligere. Mange dyr søger mod vandhullerne for at drikke, mens de holder øje med rovdyr, der ofte ligger på lur og venter på dem. Har løverne haft heldet med sig i løbet af natten, er de enten godt i gang med at fortære byttet, eller de ligger og slår mave i skyggen fra de spredte buske. Hvilke dyr, du ser, er naturligvis et spørgsmål om held. Men dyrelivet i Tsavo er rigt, og guiderne vil gøre deres bedste for at opspore dem. Tilbage på lodgen kan du vaske rejsestøvet af, inden frokosten serveres. Herefter kan du slappe af ved lodgens pool og glæde dig til eftermiddagens safarikørsel og endnu en god middag på lodgen.

Kenya - Tsavo - Ashnil Aruba Lodge

Morgenmaden serveres tidligt, så du kan nå en lille morgensafari på vej tilbage mod Sala Gate. Herfra sættes kursen igen mod Malindi Beach og Diamonds Dream of Africa, hvor du ankommer lidt over middag. Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at slappe af oven på de sidste dages oplevelser.

Kenya - Malindi Beach - Diamonds Dream of Africa

Du har to hele dage uden planer overhovedet. Hvordan du vælger at bruge dem, er helt op til dig. Stranden indbyder til afslapning mellem palmerne afløst af en dukkert i det turkisblå vand. Eller tag plads i en af liggestolene omkring poolen og overvej, hvilken drink du skal prøve som den næste. Du har naturligvis stadig all inklusive, og en af dagene kan du få gratis adgang til de thalassoterapeutiske bade i resortets spa-afdeling. Her bruger man saltvand på en særlig måde, der er godt for kroppen.

Kenya - Malindi Beach - Diamonds Dream of Africa

Nyd den sidste morgen i troperne, inden turen går tilbage mod lufthavn i Mombasa, hvor hjemrejsen starter.

Efter et flyskifte eller to ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
8 jan 2019 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 17.695 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 13.295 kr.
Rejseperiode
1 maj 2019 - 30 jun 2019
ved 2 voksne
fra 15.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 12.495 kr.
Rejseperiode
1 jul 2019 - 22 dec 2019
ved 2 voksne
fra 17.695 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 13.295 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Mombasa tur/retur
 • Transfer fra Mombasa til Diamonds Dream of Afrika tur/retur
 • 5 nætter på Diamonds Dream of Afrika i junior suite
 • Morgenmad, frokost og aftensmad på resortets Terrace Restaurant eller på Savana Restaurant på nabohotellet.
 • Sodavand, vand, lokale øl, husets vin samt et udvalg af cocktails og lokal spiritus fra 10:00 til 24:00
 • En dags adgang til de thalassoterapeutiske bade i resortets spa
 • Transfer fra Diamonds Dream of Afrika til Tsavo National Park tur/retur
 • 2 nætter på Aruba Lodge (eller lignende)
 • Helpension uden drikkevarer i Tsavo
 • Safarikørsler som beskrevet i programmet
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Kenya

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Kenya

Vi kender de skønneste steder i Kenya og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel