Vandfald og elefanter

Oplev vandfald og elefanter på samme tur. Livingstone’s imponerende Victoria-vandfald og Chobes enorme elefantflokke – to af Afrikas majestæter – er blot lidt af det, der venter jer her. Chobe-nationalparken byder på noget af det bedste safari i det sydlige Afrika – og Victoria Falls vil uden tvivl også give jer oplevelser helt ud over det sædvanlige.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til Victoria Falls bliver I hentet i lufthavnen og kørt til det legendariske Victoria Falls Hotel.
Siden åbningen i 1904 har kongefamilier, berømtheder og statsfolk valgt at bo på dette historiske og elegante hotel med egen gangsti til de mægtige Victoria Vandfald. Hotellet emmer af atmosfære og romantik. Nyd en high tea på terrassen, alt imens I fornemmer vandfaldenes buldren i det fjerne og føler jer ført tilbage til en svunden æra. Dette er vandfaldenes ”Grand Old Lady” – og ligger perfekt i en smuk blomsterhave med udsigt til vandfaldene og broen over Zambezi Gorge.

Zimbabwe - Victoria Falls Hotel

”Mosi-oa-Tunya” – eller ”Røgen der buldrer”, der i 1855 blev ”opdaget” af Dr. David Livingstone, er i sandhed et imponerende syn. Men Victoria Falls er også mere end de mægtige vandfald. Området byder på et sandt overflødighedshorn af aktiviteter, lige fra river rafting, helikopterflyvning og ikke mindst tætte møder med både elefanter og løver. Afslut dagen med middag på hotellet – eller nyd den på ”The Boma”, hvor traditionelle afrikanske retter og ikke mindst vildtkød står på menuen.

Zimbabwe - Victoria Falls

Fra vandfald til elefanter – og Afrikas andre vilde dyr. Dette venter i dag. Fra Victoria Falls går turen over grænsen til Botswana og jeres hjem for de næste 3 nætter, den lækre Muchjene Safari Lodge. I bliver hentet på hotellet og kørt via byen Kasane til lodgen.
Den lækre Muchenje er en af de få lodges, der ligger ved den vestlige del af Chobe Nationalparken, og dens mere fjerne beliggenhed betyder, at I højst sandsynligt kommer til at opleve noget af det bedste, som parken har at byde på, uden nødvendigvis at skulle dele det med et væld af andre safari-lystne rejsende. Muchenje har en dejlig rustik og uformel atmosfære, og med kun 11 hytter bliver stemningen lidt mere intim, end hvad man kan opleve andre steder i og omkring Chobe.
De 11 stråtækte hytter er alle smukt indrettede og nyder alle godt af deres egen unikke udsigt over parken. Hver hytte har sin egen veranda, hvorfra man kan være tilbringe tiden med at betragte den smukke natur og det varierede dyreliv. Lodgens fællesområde med lounge, bar og swimmingpool er bygget med det for øje, at man skal kunne slappe af og nyde stedets charme og ikke mindst have mulighed for hele tiden at kunne betragte de af Afrikas vilde dyr, der måtte bevæge sig forbi stedet. Muchenje Safari Lodge er privatejet, hvilket er med til at sikre en yderst personlig og varm service og et helt uforglemmeligt ophold.
De næste dage står nu i vildtlivets tegn, og alle måltider og aktiviteter er naturligvis inkluderet i opholdet.

Dagene på Muchenje vil blive tilbragt blandt Afrikas vilde dyr. Lodgen byder på flere forskellige aktiviteter deriblandt morgen-, eftermiddags- og aften-game drives, hvor I kan opleve de dyr, der er mest aktive efter mørkets frembrud. Der er også mulighed for at opleve dyrelivet under en sejltur på Chobe-floden, tage på en bush walk eller sågar besøge en lokal landsby.
Chobe nationalparken er især kendt for sine store elefantflokke, og det er virkelig en helt speciel oplevelse at sidde i solnedgangen og betragte hundredevis af disse blide kæmper krydse floden i små familieflokke. Store bøffelflokke er også et af parkens vartegn, og derudover finder man yderligere to af Afrikas Big Five: Den majestætiske løve og den sky leopard. I floden lever flodheste side om side med krokodiller, og på land venter adskillige antilopearter, giraf, gnu, zebra og gepard, og parken er desuden hjemsted for ikke mindre end 440 forskellige fuglearter.
En ting er sikkert – et ophold i Chobe vil uden tvivl byde på mindeværdige møder med Afrikas mange vilde dyr.

Botswana - Chobe National Park

I når højst sandsynligt et sidste game drive inden morgenmaden, hvorefter I bliver kørt til lufthavnen i Kasane og jeres videre rejse rundt i Afrika kan fortsætte. Fortsæt eksempelvis til smukke Cape Town i Sydafrika, hvor vin, hvaler og storslået natur venter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Botswana

Vi kender de skønneste steder i Botswana og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Vic Falls lufthavn til Victoria Falls Hotel
  • 2 nætter i deluxe værelse på Victoria Falls Hotel inkl. morgenmad
  • Privat transport fra Victoria Falls Hotel til Kasane
  • Transport fra Kasane til Muchenje Safari Lodge
  • 3 nætter i egen hytte på Muchenje Safari Lodge
  • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Muchenje Safari Lodge
  • Ubegrænset antal safari-aktiviteter under opholdet på Muchenje Safari Lodge
  • Transport fra Muchenje Safari Lodge til Kasane Lufthavn

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel