Okavango Delta Luksussafari

Okavango Delta Luksussafari. Den absolut bedste safarioplevelse i Okavango Deltaet får man, når man bevæger sig dybt ind i denne labyrint af vandveje – langt væk fra turismestrømmen og de mange overland-firmaer. På denne luksussafari flyver I ind til den lækre og eksklusive Nxabega Okavango Tented Camp, hvor 4 dage i et af Afrikas sidste natur-paradis venter.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra byen Maun  flyver I direkte ind i deltaet og overnatter de næste tre nætter på den fantastiske Nxabega Okavango Tented Camp.
Campen ligger i det mægtige Okavango-delta. Her skærer et enormt netværk af små og store kanaler sig gennem det nordlige Botswana og skaber det største indlandsdelta i verden. Vandet stammer fra Angolas regnfulde bjerge. Efter en lang rejse gennem det sydlige Afrika når det til Botswana, hvor det skaber en frodig, grøn verden af græsenge, papyrussiv og palmelunde. En sådan overflod af mad og vand skaber de ideelle betingelser for tusindvis af dyr og fugle i alle størrelser. Denne koncentration af byttedyr tiltrækker naturligvis rovdyr i store mængder, og med lidt held kan store kattedyr opleves på jagt efter deltaets antiloper, gnuer, zebraer, giraffer osv. Der er dog også dyr, der ikke bekymrer sig synderligt om hverken løveflokke, lynhurtige geparder eller sultne leoparder. Elefanter græsser langs kanalerne i store flokke side om side med bøfler, mens mægtige krokodiller ligger på lur mellem åkanderne. Deltaet er også et af de sidste fristeder for flere truede dyrearter. Bl.a. den afrikanske vildhund, der jager i nøje koordinerede flokke.
Navnet »Nxabega« betyder »Giraffens hjemsted«, og den eksklusive teltlejr ligger da også med en forrygende placering i et 7000 hektar stort vildtreservat, der grænser op til det særdeles dyrerige Moremi Wildlife Reserve. Teltene er rummelige, og selvom du er dybt inde i den afrikanske natur, skal du ikke gå på kompromis med komforten. Her er både pool, nystrøgne lagner på de bløde senge og privat veranda med udsigt over deltaet og dets dyreliv. Måltiderne er et kapitel for sig selv, og når natten sænker sig over Okavango, kan du falde i søvn til nattens eksotiske lyde. Ikke underligt at Nxabega er blevet tildelt adskillige priser. I 2008 blev teltlejren eksempelvis udnævnt som bedste safari-lodge i det sydlige Afrika.

Botswana - Okavango Deltaet - Nxabega Okavango Tented Camp

Okavango Deltaet er en frodig grøn verden af græsenge og palmelunde, der gennemskæres af utallige små og store kanaler. En sådan overflod af mad og vand skaber de ideelle betingelser for tusindvis af dyr og fugle i alle størrelser. Få andre steder oplever man en så imponerende naturrigdom som her.
Deltaets frodige natur byder på et væld af oplevelser – og mange af disse findes naturligvis til vands. En meget populær måde at opleve deltaet på, er ved at lade en guide stage dig stille og roligt gennem deltaets kanaler i en traditionel trækano – kaldet mokoro – mens du nyder synet af landskaberne, der glider forbi i en lind strøm. Siv og åkander fylder kanalerne, og ofte kan det være svært at se, hvor vandet slutter, og landjorden begynder. Denne transportform er ideel i deltaet, da den gør det muligt at komme tæt på de mange dyr, der holder til langs kanalerne. Både løver, leoparder, geparder, vilde hunde, elefanter, antiloper, impala, eland, flodheste og krokodiller lever i dette område. Det samme gør et væld af fugle og den måske højeste koncentration af ørne i hele Botswana. Så sæt dig tilbage og nyd en af de smukkeste sejlture i verden.
Efter dagens sidste gamedrive vil I typisk samles med lejrens andre gæster omkring bålet og udveksle historier om dagens oplevelser. Det pusler overalt i krattene, og flodhestene søger på land for at græsse på de frodige enge side om side med antiloper og zebraer. Det ved løverne, der gør sig klar til nattens jagt. Men de er ikke ene om at udnytte nattens mørke. Også leoparderne kommer ned fra deres skyggefulde trækroner, når natten nærmer sig, og følger nu opmærksomt med i alt, hvad der rører sig i deltaet. Nætterne i Afrika er magiske.

Botswana - Okavango Deltaet

Dagen er kommet, hvor I skal tage afsked med Afrikas vilde dyr. I flyver fra Nxabega til byen Maun, hvorfra I kan fortsætte jeres videre færd rundt i det sydlige Afrika.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Botswana

Vi kender de skønneste steder i Botswana og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Flyrejse fra Maun til Nxabega t/r
  • Transport fra Nxabega Airstrip til Nxabega Okavango Tented Camp t/r
  • 3 nætter i luksus safaritelt på Nxabega Okavango Tented Camp
  • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Nxabega Okavango Tented Camp
  • Safariaktiviteter på Nxabega Okavango Tented Camp inkl. forfriskninger på game drives
  • Vasketøj på Nxabega Okavango Tented Camp

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel