Rejser til Okavango

Et delta med ufatteligt dyreliv

Rejs til Okavango Deltaet, som ligger, hvor den kæmpestore sø Makgadikgadi lå, inden den tørrede ud for mere end 10.000 år siden. Okavango er et indlandsdelta, hvilket betyder, at den ikke har afløb i havet. Den dannes af Okavangofloden, der strømmer fra Angola mod sydøst indtil den møder Kalahariørkenen. Her breder den sig ud i de endeløse sandmængder og forvandler løbende 15.000 km² ørken til sump.

I sommermånederne (januar til februar) fyldes Okavangofloden med nedbør fra Angolas højland. Nedbøret rejser 1.200 km., hvorefter det fordeler sig over deltaet i løbet af marts til juni. Denne overflod af vand i tørtiden tiltrækker dyreliv langvejs fra: løver, flodheste, sorte og hvide næsehorn, bavianer, hyæner, afrikanske vilde hunde, geparder, giraffer, kafferbøfler, elefanter, kuduer, zebraer, krokodiller såvel som et hav af fugle: strudse, afrikanske fiskeørne, ibisser m.fl.

Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Okavango rejse.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Rejseforedrag om det sydlige Afrika

Tag med på en fantastisk rejse til Sydafrika, Botswana, Namibia og Victoria Falls på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe. I løbet af foredraget hører du om de vidt forskellige lande, der alle byder på dramatiske landskaber og et særdeles rigt dyreliv. Men foredraget vil også indeholde en mængde praktiske informationer om at rejse i regionen.

Se rejseforedrag

Snak Okavango Deltaet med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Oplevelser i Okavango Deltaet

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel