Rejser til Chobe National Park

Elefanter og safari

Chobe blev erklæret for nationalpark i 1967, og var den første af slagsen i Botswana. Parken ligger i det nordøstlige hjørne af landet og dækker et område på ikke mindre end 11.700 km2. Parken er især kendt for sin store koncentration af elefanter, der kan ses i store flokke på op til flere 100 på samme sted. Derudover er de store flokke af bøfler også et hyppigt syn i parken.

Livet ved flodbredden
Parken er desuden hjemsted for både løver, leoparder, giraffer og et væld af andre dyr deriblandt to antilopearter, der kun findes her.

Gennem parken flyder Chobe-floden, og det er næsten en ubeskrivelig oplevelse at betragte de mange elefantfamilier bade i og drikke af floden alt imens bøffelflokke, flodheste og krokodiller pryder billedet.

Man ser ofte løver og hyæner i nærheden af flodbredden hvor også den sjældne sabelantilope, zebra og roan-antiloper kommer ned for at græsse.

Byen Kasane er udgangspunktet for et ophold i Chobe, og der ligger mange lodges i området omkring byen. Dette bevirker også, at der til tider kan blive lidt overbefolket i dette område. Derfor anbefaler vi gerne, at man bor lidt længere væk fra dette trafikknudepunkt – eksempelvis på den dejlige Muchenje Lodge eller på den lækre camp Chobe Under Canvas, hvor man bor i luksuriøse safaritelte.
Chobe er en fantastisk safari-destination, der varmt kan anbefales i en kombination med et ophold ved de imponerende Victoria-vandfald.

Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Chobe rejse.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Chobe National Park med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Chobe National Park. Så tag en snak med Karin Rasmussen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Chobe National Park.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel